7 Idei de afaceri care nu necesita
mai mult de 500€ pentru a fi puse pe picioare

Cautati idei de afaceri simple si accesibile?
In randurile de mai jos va prezentam 7 idei de afaceri simple, cu bani putini, afaceri ideale pentru a lua un start optimist si profitabil.

Cele mai multe dintre aceste  super-afaceri pot fi desfasurate din confortul apartamentului propriu, deci nu va trebuie un spatiu special de productie, un magazin sau un birou prezentabil unde sa primiti clientii.

Iata, asadar, topul celor mai tari idei de afaceri din Romania: 

  1. Fotograf pentru evenimente

Pentru a deveni fotograf trebuie sa investiti in primul rand intr-un aparat de fotografiat profesionist si in 2 obiective de preferat in functie de tipul de evenimente carora va adresati. Apoi aveti nevoie de unul sau mai multe cursuri de fotografie pentru a intelege mai bine arta de a fotografia daca nu cunoasteti deja teritoriul pe care urmati sa intrati.

  1. Baloane cadou – cu obiecte in interior

Aceasta idee de afaceri este extrem de usor de pus in practica. Aveti nevoie doar de una/mai multe butelii de heliu,

baloane de diferite marimi si forme si jucarii sau obiecte decorative si nu numai pe care sa le bagati in fiecare balon.

  1. Stand mobil cu sucuri natural

Pentru aceasta idee aveti nevoie doar de un stand,pahare si cel mai important,sa va asigurati ca fructele din care faceti sucurile sunt proaspete.

  1. Servicii de cosmetica la domiciliu

Serviciile de cosmetica la domiciliu sunt dedicate, in special, persoanelor ocupate, care nu au timp s

a mearga la un salon si carora le este mai simplu si mai convenabil sa cheme un cosmetician cand au nevoie. Printre serviciile care le puteti oferi se numara: coafura, cosmetica, manichura, pedichura.

  1. Caricaturi personalizate

Caricaturile sunt o opera de arta neobisnuita si amuzanta. Procedeul de realizare nu este greu de invatat din tutoriale de pe internet si caricaturile devin din ce in ce mai cautate.

  1. Afacere cu clatite

Spre deosebire de clatitele normale care se prepara intr-o tigaie si ies cam uleioase, aceasta se pregateste pe o placa speciala, gustul ei fiind dat de umplutura si ingrediente. Vanzarea clatitelor la standurile mobile nu este o treaba complicata.

  1. Realizare de felicitari handmade

Felicitarile nu au nevoie decat de multa creativitate si de un scris frumos de mana,iar doar de aici se poate pune pe picioare o afacere care s ava aduca profit imediat.

In paginile urmatoare, veti gasi cum si unde puteti sa gasiti cele mai bune idei pentru a dezvolt

a propria afacere:

Haideti sa plecam intr-o aventura distractiva

          Pasiunea – Lucrul esential in obtinerea succesului online

Tipuri de antreprenori online

          Cum sa stabilesti Clasa de Consumatori 

Am Intentia sa incep o afacere online – Ce trebuie sa fac?

          Intentia Interioara – Pentru ce doresc sa am propria afacere?

          Intentia Exterioara – Cum pot aduce beneficii celorlalti?

          Documentarea – De ce am nevoie pentru a incepe?

          Tehnica S.C.A.M.P.E.R.

7 Idei de afaceri cu buget mic

7 Idei de afaceri care nu necesitamai mult de 500€ pentru a fi puse pe picioareCautati idei de afaceri simple si accesibile?In randurile de mai jos va prezentam 7 idei de afaceri simple, cu bani putini, afaceri ideale pentru a lua un start optimist si...

Relevanta cuvintelor cheie

Relevanta cuvintelor cheie  Deseori apar confuzii in ceea ce priveste Relevanta Cuvintelor Cheie. In mod evident, cuvintele cheie vizate trebuie sa fie relevante pentru tema sau mai bine zis continutul site-ului pentru care au fost utilizate. Motoarele de...

Plan de afaceri-Anexe

Plan de afaceri - Anexe  Anexele sunt locul în care ar trebui să adunaţi toate documentele care susţin conţinutul planului de afaceri. Ca şi planul per ansamblu, ar trebui să fie complete, dar la obiect. Includeţi acele documente care sunt solicitate (ex....

Plan de afaceri-Solicitarea de fonduri

Plan de afaceri - Solicitarea de fonduri Dacă aţi decis să căutaţi capital, atunci ar trebui să oferiţi unui potenţial investitor o parte din afacerea dvs. în schimbul unei anumite sume de bani. Dacă vă interesează un împrumut, trebuie să solicitaţi unui...

Plan de afaceri-Secţiunea financiară

Plan de afaceri - Secţiunea financiară  Este important ca aspectele şi argumentele financiare să fie bine construite. Dacă nu veţi putea arăta că ideea dvs. poate aduce mulţi bani, investitorii potenţiali şi ofiţerii de credit îşi vor pierde rapid...

Plan de afaceri-Personal/Productie

Plan de afaceri - Personal, Productie, Costuri, Legislatie Personal Alegerea personalului este cel mai important bun pe care o afacerea îl are. Angajaţii vor juca un rol important în operaţiunea totală a afacerii dvs. Este foarte important să ştiţi ce...