AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
» Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Webdesign

Etapele realizarii unui sit web

     1. Pentru realizarea efectiva a unui sit web ( proiectare ) , pe calculatorul dvs., trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi :

      2. Deoarece situl pe care l-ati creat va trebui sa fie accesibil tuturor vizitatorilor , urmeaza etapa de publicare a sitului si deci parcurgerea altor pasi importanti , dupa cum urmeaza :

Dupa ce ati parcurs acesti pasi , inseamna ca ati realizat un sit web si oricine poate sa-l vada . Dar nici acest lucru nu este suficient .

      3. In continuare , va trebui sa incepeti o campanie activa de promovare a sitului dvs. Aceasta se poate face folosind o multime de metode si mijloace de promovare. Printre cele mai cunoscute si folosite sunt urmatoarele :

    Motoare de cautare
    Directoare
    Marketing prin email
    Newsgroup
    Schimb de banere
    Schimb de legaturi
    Inele web
    Fisiere semnatura
    Autoresponder
    Pagini FFA
    Premii
    Promovare offline

     In literatura de specialitate sau in siturile web care furnizeaza informatii despre webdesign probabil aceste etape , precum si pasii necesari pentru parcurgerea unei etape , vor fi denumite altfel .
Din considerente de machetare a sistemului de navigare si pentru a fi cat mai concis eu am gasit aceste denumiri .
Poate ele nu sunt cele mai sugestive , dar intelegerea si parcurgerea lor sunt esentiale daca vreti sa obtineti o audienta maxima pentru situl dvs.

Exemplu de sit web

    Deoarece stiu din propria experienta ca se invata mai usor daca ai la dispozitie un exemplu , m-am gandit sa va dezvalui modul cum am realizat acest sit .
Urmarind aceste explicatii, citind cartea "Proiectarea paginilor web" veti putea sa va realizati singuri propriile situri web. Daca vreti sa aprofundati acest subiect si chiar sa deveniti experti in webdesign , atunci trebuie sa cititi bogata documentatie care exista pe Internet .

In acest sens , la fiecare capitol am inclus legaturi catre cele mai interesante situri web care va ofera informatii suplimentare despre fiecare din subiectele discutate. In plus , in sectiunea carti electronice am inclus si alte legaturi catre diverse e-books ( unele dintre ele gratuite ) unde veti gasi alte informatii folositoare.

  Am citit mai demult un aforism atribuit lui Bill Gates (patronul Microsoft ) care mi-a placut foarte mult :
"Before doing something perfect, do it perfectible"
"Inainte de a face un lucru perfect, realizeaza ceva perfectibil"

Eu am realizat un sit web perfectibil.
Daca veti citi paginile urmatoare, va asigur ca intr-un timp scurt veti fi capabili sa realizati propriul sit web.
Apoi, pe masura ce veti invata noi tehnici si procedee folosite in webdesign (javascript, java, CSS, flash, etc. ) veti putea sa imbunatatiti aspectul sitului dvs.
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri