AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Webdesign»  Publicare»  Verificare

Verificare si testare

Dupa ce ati transferat prin FTP toate fisierele sitului dvs. , trebuie sa va asigurati inca odata ca nu exista erori si totul functioneaza asa cum trebuie .

De aceea , cautati sa parcurgeti urmatoarele etape :

  • navigati prin fiecare pagina si asigurati-va ca toate legaturile interne si externe , butoanele de navigare sunt active . Pentru a realiza acest lucru puteti sa folositi un verificator de legaturi " link checker "
  • verificati din punct de vedere gramatical si ortografic textul din fiecare pagina . Daca textul este in limba engleza puteti folosi verificatorul gramatical din MS Word , " automated spell checker "
  • incercati sa tipariti fiecare pagina web si apoi verificati modul de aranjare in pagina , daca mai exista cuvinte scrise gresit , erori de punctuatie , etc.
  • determinati timpii de incarcare pentru fiecare pagina web . In cazul in care acestia sunt foarte mari , cautati sa reduceti dimensiunile fisierelor grafice , multimedia , etc.
  • corectati toate erorile off-line si apoi retransmiteti prin FTP fisierele care au fost modificate
  • faceti copii dupa toate fisierele si salvati-le intr-un director separat pe computer si pe diskete

In final , ca o ultima testare , rugati-i pe prietenii dvs. sa viziteze situl si sa-si exprime observatiile , comentariile sau recomandarile lor .

Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri