AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Webdesign»  Publicare»  Transfer FTP»  Programul Filezilla

Transfer FTP prin Filezilla

 

La adresa http://www.profamilia.ro/recenzii.asp?programe=p6272 am gasit un articol interesant despre modul cum se poate executa transferul FTP prin alte 2 programe - Filezilla si ALFTP

"Pentru acest material ne vom folosi de FileZilla 3.0. Versiunea stabila a aparut acum câteva zile, fiind salutat-o de multe situri, dar uneori în mod gresit ca reprezentând un progres important. De fapt Filezilla 3.0 este putin mai sarac decât Filezilla 2.2. Dar a fost rescris integral pentru a putea fi utilizat sub diverse platforme (inclusiv Linux) asa ca abia de acum vom asista probabil la o îmbogatire a facilitatilor. Dar sa nu intram în detalii.

Orice client FTP (care se respecta) permite conectarea la mai multe servere, drept pentru care permite salvarea a diferite profile. Pentru aceasta veti gasi în aproape toti clientii un Site Manager unde puteti sa adaugati un profil pentru serverul unde doriti sa va conectati. Cu Filezilla 3.0 se da click pe Site nou si se completeaza niste date în dreapta: numele serverului la Server, la Tip de logare se alege Normal (pentru varianta 2 descrisa mai sus), iar la Utilizator si Parola se scriu evident utilizatorul si parola. Atât. În cele mai multe cazuri aceste informatii sunt suficiente. Nu mai ramâne decât sa dati click pe Conectare si… surpriza… v-ati conectat!"

Continuarea articolului o gasiti aici.

Dreptul de autor apartin autorului articolului.
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri