AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 

Editarea unui ziar electronic
( e-zine )

    Nimic nu este mai important in initierea unei afaceri online decat dezvoltarea propriei comunitati Internet . Situri ca Yahoo! sau Excite valoreaza astazi miliarde de dolari deoarece exista o mare comunitate de oameni care ii viziteaza in mod regulat .


Si dvs. va puteti dezvolta o astfel de comunitate online folosind o metoda ieftina si usor de realizat . Astfel , va puteti edita propriul ziar electronic in care sa va expuneti opiniile , parerile sau sa publicati articole interesante .

In prezent , exista cateva mii de ziare electronice , fiecare avand un numar cuprins intre cateva sute si cateva sute de mii de cititori . Domeniile acoperite sunt foarte largi , de la cele de interes general pana la cele extrem de specializate .


Este un instrument de marketing online care va asigura o publicitate gratuita si chiar realizarea unui profit prin vanzarea de spatiu pentru reclama .De asemenea , va permite sa contactati potentialii clienti de cate ori doriti si sa dezvoltati o relatie de incredere pe o durata lunga .

Spre deosebire de ziarele traditionale , nu exista costuri cu tiparirea sau expedierea .Deoarece costul de productie este zero , puteti sa oferiti subscrierea gratuita , aceasta asigurandu-va un mare numar de potentiali clienti .

Avantaje

Realizarea unui ziar electronic are mai multe avantaje :

  • mareste credibilitatea si increderea de care beneficiati
  • sunteti recunoscut ca un expert in domeniul dvs. de activitate
  • va mentine in contact permanent cu potentialii clienti
  • produsele sau serviciile pe care le oferiti devin mai cunoscute , pe o piata tot mai competitiva
  • puteti sa faceti schimb de reclame cu alti editori de ziare electronice


Etapele necesare editării unui ziar electronic

<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->

<!--[if !supportLists]-->1.      Incercati sa gasiti o audienţă specializată care să fie interesată de produsele sau serviciile pe care le oferiţi. Asiguraţi-vă că aceste persoane folosesc in mod uzual Internetul şi corespondează prin email. <!--[endif]-->

<!--[if !supportLists]-->2.      Căutaţi pe Internet articole folositoare sau mici trucuri interesante, pe care le veţi folosi īn ziarul electronic. Cereţi autorilor permisiunea de a folosi articolele lor. Majoritatea vor fi bucuroşi să vă ajute dacă promiteţi că veţi include o mică reclamă (īn mod obişnuit, va conţine  informaţii prin care aceştia pot fi contactaţi) la sfarsitul articolului. <!--[endif]-->

<!--[if !supportLists]-->3.      Īncercaţi să scrieţi propriile articole, īn care să vă expuneţi ideile, să faceţi comentarii pertinente sau să īmpărtăşiţi din experienţa proprie referitoare la anumite subiecte de interes general . Articolul trebuie sa fie clar si concis (o pagină, maxim două). Căutaţi să folosiţi propoziţii scurte şi o adresare directă. Este recomandat să folosiţi maxim 65 de caractere pe linie iar conţinutul trebuie să aibă aceeaşi tematică cu cea existentă īn situl web. <!--[endif]-->

<!--[if !supportLists]-->4.      Īncercaţi dezvoltarea listei de subscriere prin anuntarea ziarului electronic in directoare, care vă pot trimite sute de noi subscrieri. <!--[endif]-->

<!--[if !supportLists]-->5.      Oferiţi informaţii actualizate şi folositoare celor care au subscris referitoare la produse, servicii sau noi oportunităţi de afaceri. <!--[endif]-->Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri