AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Promovare»  Altele»  Anunturi publicitare

Reclame sau anunturi publicitare
( classified ads )

   Fiecare dintre noi se afla sub un bombardament continuu al reclamelor comerciale , fie ca este vorba de presa scrisa , radio , televiziune sau in ultimul timp Internet .
Atunci cand navigati pe Internet sau cititi un ziar electronic , se poate intampla sa va atraga atentia o anumita reclama publicitara ( classified ads ) . In acest caz este bine sa o salvati pe hard-disk sau daca aveti posibilitatea sa o tipariti , pentru ca atunci cand aveti timp sa o studiati cu atentie . Acest lucru va poate fi de mare ajutor atunci cand va creati propriile reclame sau anunturi publicitare online .

Analiza unei reclame

Cand va hotarati sa studiati o reclama care v-a trezit interesul , incercati sa-i faceti o " autopsie" , tinand cont de urmatoarele etape :

  1. Notati care sunt elementele care v-au atras atentia .
  2. Analizati fiecare parte componenta .
  3. Subliniati acea parte a reclamei pe care o considerati irezistibila si avand cel mai mare efect
  4. Identificati cuvantul sau cuvintele care credeti ca pot avea un impact maxim asupra cititorului
  5. Verificati formatul in care a fost scrisa reclama respectiva
  6. Dupa ce v-ati facut o imagine coerenta si corecta asupra modului cum trebuie realizata o reclama online puteti incerca sa va creati propriile dvs. anunturi .

    Inainte de a va apuca de lucru , este bine sa tineti cont de faptul ca reclama nu trebuie realizata pentru a incheia o tranzactie online .Scopul ei este de a trezi curiozitatea cititorilor si de a-i convinge sa va contacteze .Dupa ce ei v-au contactat si le-ati obtinut adresele email trebuie sa-i convingeti sa cumpere produsul sau serviciul pe care-l oferiti .
In nici un caz , nu trebuie sa va asteptati ca reclama pe care tocmai ati realizat-o , oricat de bine ar fi ea conceputa , sa faca singura toata treaba .
Ceea ce transmiteti prin anuntul publicitar si modul cum o faceti vor avea un rol determinant in obtinerea succesului online .
De aceea , incercati sa determinati ce anume ar dori un potential client si cum ar putea beneficia de produsul sau serviciul pe care vreti sa-l oferiti .

Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri