AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Webdesign»  Machetare»  Grafica»  Animatii

Animatii

 Imaginile animate , ca de altfel toate imaginile , se folosesc pentru a sublinia un mesaj sau pentru a da un impact deosebit unei pagini web . Cu toate ca unele animatii sunt ingenios realizate si atrag cititorii , nu trebuie uitat ca motivul principal pentru care se navigheaza pe Internet este cautarea de informatii dintr-un domeniu sau altul .
Pagina web pe care ati realizat-o trebuie sa atraga cititorii prin continutul ei intrinsec si nu prin folosirea unor imagini animate viu colorate .

Restrictii impuse in folosirea imaginilor animate
Daca va hotarati totusi sa folositi unele animatii , trebuiesc luate in calcul cateva aspecte :
a ) - dimensiunea fisierului folosit
b ) - utilitatea lor
c ) - browserele folosite


Exemplu de sit web

Pentru a reduce la minimum timpul de incarcare al paginilor web, am cautat sa folosesc cat mai putin imagini animate. Este adevarat, unele dintre ele pot fi foarte atractive dar fisierele corespunzatoare au in general dimensiuni mari.

De asemenea, trebuie avuta in vedere utilitatea lor. Acest sit este bazat in principal pe oferirea unui continut bogat. Daca as fi inclus o multime de imagini animate, ar fi crescut fara indoiala spectaculozitatea paginilor respective.
In schimb, cititorii ar fi fost derutati si, probabil, ar fi citit textul cu o mai mare dificultate. Asta presupunand ca nu au dezactivata optiunea de incarcare a imaginilor din browser.


Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri