AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 

Obiectivul unui sit web 

   Pentru inceput trebuie sa definiti in mod clar obiectivul sau scopul sitului .
Ce anume doriti sa realizati si cum va propuneti sa arate situl web in final ? Analizati mijloacele care va sunt necesare si pe care le aveti la dispozitie pentru atingerea tintei propuse . Notati ce anume trebuie facut mai intai si ce sarcini puteti indeplini ulterior .

Pe baza obiectivului stabilit si a mijloacelor disponibile puteti sa va planificati mai usor munca . De asemenea , acelasi obiectiv va influenta in mod decisiv continutul si forma de prezentare a sitului .

Care este scopul unui sit web ?

  Obiectivul pe care-l urmariti atunci cand proiectati un sit web poate fi urmatorul :

  • pentru a invata HTML
  • pentru a crea un sit web personal
  • pentru a putea intra in legatura cu alte persoane avand aceleasi preocupari si interese
  • pentru a incepe o afacere online si a castiga bani
  • pentru a extinde o afacere clasica , desfasurata offline
  • pentru a face publicitate prin intermediul Internet-ului

Cand faceti planul pentru un sit web amintiti-va ca fiecare pagina web trebuie sa aiba un obiectiv precis. Acesta trebuie sa fie in concordanta cu scopul final si tema generala care a fost aleasa .Daca nu stiti cum sa procedati , uitati-va la alte situri care v-au placut si incercati sa va inspirati din modul cum au fost realizate acestea .

Exemplu de sit web  

   In acest sit , m-am gandit sa ofer o serie de informatii necesare celor care vor sa demareze o afacere online .
Deoarece acest subiect este foarte vast, am strans in sectiunea Articole o multime de articole preluate de pe alte situri web sau din diverse publicatii de specialitate referitoare la subiecte colaterale . As vrea sa subliniez ca drepturile de autor apartin in intregime si exclusiv autorilor articolelor respective .

Deoarece scopul principal al acestui sit il reprezinta oferirea unor informatii de calitate, ii rog pe cei care pot sa-mi puna la dispozitie articole sau alte documentatii sau resurse referitoare la demararea unei afaceri online sa ma contacteze prin email .

De asemenea , as dori ca materialele prezentate in acest sit web sa fie cunoscute de cat mai multe persoane. Acest lucru se va face respectand, bineinteles, politica dreptului de autor .
Deoarece am realizat singur acest sit web si nu dispun de un buget adecvat , posibilitatile mele de promovare online si offline sunt limitate.
Prin urmare, ii invit pe toti webmasterii care considera ca acest proiect merita sa fie cunoscut si promovat sa ma contacteze pentru a gasi modalitatile optime de publicitate sau promovare reciproca .


 
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri