AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Webdesign»  Cine te poate ajuta?

Cine te poate ajuta ?


          Suntem o firma Web Design si Software Development orientata spre realizarea de site-uri web capabile sa puna in valoare calitatea produselor si/sau serviciilor dumneavoastra. Firma noastra va ofera web design, redesignsite, intretinere site web, optimizare si promovare site web, programare web(marketing online, solutii fiabile de magazine virtuale si portaluri tematice cu nivel ridicat de complexitate), branding, consiliere pe probleme de corporate identity.

          Suntem permanent preocupati de imagine si de ultimele tendinte in materie de design, lucru ce se poate vedea din aspectul placut si ingrijit al site-urilor realizate de noi, deoarece in ultimul timp a avea o afacere de succes inseamna a avea un site web cu un design atragator si informatii clare.

Ai o afacere care vrei sa o promovezi?

          SmartStripes cunoaste importanta vizitatorilor proveniti din motoarelor de cautare, motiv pentru care toate website-urile construite de noi corespund principiilor optimizarii web.Ai nevoie de un site web. SmartStripes iti ofera cel mai bun raport calitate / preturi in web design. Noi creem site-uri calitative capabile sa va impuna pe piata website, deoarece Romania este o tara in care rata de folosire a internetului este in continua crestere.

Nu numai in Romania. Este foarte important pentru firma ta sa fie promovata pe internet prin intermediul unui sistem de

Optimizare/Promovare Online

          Vrei ca site-ul sa aiba rezultate semnificative la cautarile pe motoarele de cautare pentru a avea mai multi vizitatori/clienti? Incearca serviciile de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) si vei vedea cum site-ul tau va castiga noi vizitatori/clienti. Va oferim serviciul de optimizare a site-ului pentru motoarele de cautare (SEO - Search Engine Optimization) gratuit pentru site-urile facute de noi. Acest serviciu este inclus in oricare dintre pachetele noastre la fel ca si consultanta web care va este pusa la dispozitie 24/24 si care poate fi facuta prin telefon sau prin internet. Va asiguram profesionalism si seriozitate.

Simplitatea folosirii sistemului nostru :

CMS - Content Management System

          SmartStripes va ofera un sistem simplu si usor de folosit pentru administrarea continutului unui site web. Prin intermediul sistemului CMS puteti beneficia de un site usor de administrat care poate prezenta cu succes produsele sau serviciile dvs. intr-o maniera profesionala.

          Sistemul nostru CMS este dezvoltat avand in vedere oferirea fuctionalitatii si adaptabilitatii sporite la nevoile clientului. Administratorul poate in cateva secunde sa modifice continutul paginilor, sa adauge noi categorii sau produse, sa editeze caracteristicile acestora, sa modifice datele de contact, etc. fara a fi nevoie de cunostinte solide in domeniul Internet & PC.

Ce ramane de facut ? Cum dai de noi ?

          Pentru a intra in legatura cu noi si a beneficia de consultanta gratuita in tot ceea ce inseamna domeniu IT, ne puteti contactata la adresa info@afaceri.net , urmand ca unul dintre administratorii firmei sa va contacteze online sau telefonic :

    SmartStripesPe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri