AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Promovare»  Motoare de cautare»  Stabilirea relevantei»  Optimizarea continutului

Continutul sitului

 
Unele motoare de cautare urmaresc existenta unei concordante depline între titlu, etichetele Meta si continutul propriu-zis al sitului. Altele iau in calcul numai primele paragrafe din continutul unei pagini web, deoarece se presupune ca orice informatie relevanta va fi folosita la inceputul paginii.
De aceea, este bine sa încercati folosirea acelorasi cuvinte cheie, pozitionate la începutul textului din fiecare pagina. Acest lucru nu trebuie facut în detrimentul unei prezentari unitare si corecte a continutului.
Se va evita folosirea cuvantului STOP deoarece acest cuvant este eliminat de motoarele de cautare datorita frecventei deosebite.
Dupa ce ati facut schimbari importante în continutul unei pagini Web sau ati schimbat titluri si cuvinte cheie, retrimiteti situl catre motoarele de cautare. Infoseek este cel mai bun pentru a testa schimbarile unui sit, baza sa de date fiind actualizata în decurs de cateva ore.
 
La adresa
http://www.seo-point.com/articole-seo/crearea-de-continut-optimizat-pentru-motoare-de-cautare
am gasit un articol excelent, cu titlul:

Crearea de continut optimizat pentru motoare de cautare    

     
Dreptul de autor apartine in totalitate autorului acestui articol.
 
Pentru a obtine o optimizare cat mai eficitenta pentru un site Web, pe langa celelalte modalitati specifice, continutul unui site poate fi si el optimizat pentru cuvinte cheie specifice.
Continutul unui site este important pentru a obtine un loc convenabil la rezultatele unei cautari dupa cuvinte cheie.
E utila folosirea de cuvinte specifice unei cautari în textul de pe site, astfel încat rezultatele unui motor de cautare sa va contina în rezultate prin aceste cuvinte.
 
Alegerea de cuvinte cheie pentru un text optimizat
 
Incercati sa creati texte ce contin cuvinte specifice domeniului pe care site-ul Web îl prezinta. Folositi continut optimizat pentru pagini specifice, ce detin în elementele paginii, cuvinte cheie distinctive. Creati pagini speciale pentru cuvinte cheie si continut optimizate. Evitati folosirea inutila de cuvinte ce sugereaza calitatea excesiva si inutila a servicilor oferite si actionati mai mult pe termeni proprii.
Tineti cont de densitatea, frecventa si relevanta cuvintelor cheie pentru o pagina Web optimizata.
Site-urile web ce prezinta oferte de afaceri pentru vizitatori, pot folosi acele cuvinte cheie ce reprezinta un produs, un serviciu sau o aplicatie a firmei, în crearea de pagini specifice lor, cu continut optimizat.
 
Continutul optimizat si motoarele de cautare
 
Motoarele de cautare sunt avide dupa continut "proaspat" si de cantitate considerabila. Cu cat un site detine continut cu o cantitate apreciabila actualizat periodic, cu atata mai mult robotii motoarelor de cautare vor reveni mai des.
In disperata nevoie de a obtine locuri convenabile la cautari, optimizarea excesiva a unui text poate avea ca rezultat, cresterea în ochii motoarelor de cautare pentru continut si evitarea utilizatorilor de a reveni pe site, datorita lipsei de continut explicit care sa creeze o stare satisfacatoare dupa vizionarea acestuia. Mesajul catre vizitator fiind greu receptionat dar foarte util motoarelor de cautare.
E bine de folosit mesaje care sa transmita un mesaj specific clar si care sa poata fi folosit ca indexare pentru motoarele de cautare.“
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri