AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Promovare»  Motoare de cautare»  Stabilirea relevantei»  Descrierea Meta

Descrierea Meta (Meta Description)

 
Este o descriere inclusa Ón pagina afisata Ón urma cautarii, imediat dupa legatura (care este adesea chiar titlul paginii).
Dupa ce se introduce interogarea in caseta de cautare Search , motorul de cautare va afisa o lista de legaturi, asezate Ón ordinea relevantei, avand urmatorul format:
 

Numele-Titlul sitului Descrierea sitului web

 
Portiunea subliniata reprezinta legatura catre pagina web initiala a sitului web respectiv si poate fi urmata printr-un simplu click de mouse. Descrierea care apare Ón continuare este luata direct din descrierea Meta, care va trebui scrisa astfel:
 

 
Descrierea trebuie sa includa cuvintele cheie, Ón principal cele care nu au aparut Ón titlu si trebuie sa fie cat mai cuprinzatoare si capabila sa trezeasca interesul cititorilor. Tot timpul  trebuie avut in vedere faptul ca daca un surfer citeste descrierea si o va gasi suficient de interesanta, atunci el va urmari legatura catre pagina respectiva.
Bineinteles ca aici el se asteapta sa gaseasca ceea ce a citit Ón descrierea respectiva si nu trebuie dezamagit, pentru a reveni si alta data. De aceea, este obligatoriu ca descrierea sa fie realizata cu atentie si trebuie sa fie Ón conformitate cu continutul sitului, pentru a obtine un efect maxim si pentru a nu induce Ón eroare cititorul.


Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri