AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Promovare»  Motoare de cautare»  Optimizarea sitului

Optimizarea sitului

La adresa:
 http://www.seo-point.com/articole-seo/optimizare-pentru-motoarele-de-cautare
am gasit un articol foarte bun cu titlul:
Optimizare pentru Motoarele de cautare  
Dreptul de autor apartine in totalitate autorului acestui articol.

 “Optimizarea de pagini web a devenit un criteriu de promovare a unui site, tot mai mediatizat în România . în lupta pentru o pozitie fruntasa pe o pagina de rezultate ale unui motor de cautare, optimizarea corespunzatoare impreuna cu un continut bine structurat, pot face diferenta fata de paginile concurente, ca rezultat dupa un cuvant cheie cautat.
 Optimizare pentru motoarele de cautare - un ansamblu de operatiuni la nivel de sursa, structura sau design, corelat cu inscrierea paginilor în directoare de specialitate, ce are ca rezultat optinerea unul loc cat mai relevant pentru unul sau mai multe cuvante cheie dorite.

 Marea majoritate a celor ce doresc sa realizeze o afacere sau pe cea pe care o au deja sa devina prospera, doresc sa detina un loc fruntas în topurile unor rezultate de cuvinte cheie cerute de catre potentialii clienti.
Evident, toti vrem sa ni se garanteze locul intai la afisarea unor rezultate. Dar unele motoare de cautare previn aceste lucruri (monopolul unui loc fruntas pentru un anumit cuvant cheie) prin diferite reglementari si metode ce previn pentru o anumita perioada listarea pe locurile fruntase.
".

Optimizarea sitului este de 2 feluri:

  1. Optimizare on-page
  2. Optimizare off-page

Aici am gasit un Scurt ghid de SEO foarte interesant.
Iata ce spune Cretu Remus:

"Acest ghid isi propune sa prezinte cei mai importanti factori de ranking din SEO. Am impartit aceste criterii in doua mari categorii : On-site si Off –site.
Criteriile On-site se refera strict la modul in care este prezentata informatia si construit web-situl. Aici intra titlul paginii, felul in care este scrisa informationa etc.
Factorii Off-site se refera la criteriile care nu tin de situl propriu-zis.In aceasta categorie intra linkurile care trimit spre tine si valoarea lor
."

 
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri