AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 

 Taguri META


 1. Viteza de redirectionare
   --> Mesajul pe scurt: "Seteaza intervalul de reimprospatare meta a paginii (daca) la o valoare mai mare de 30"
   --> Descriere pe larg: "Tagul HTML de reimprospatare (redirectionare) META a paginii este un tag intalnit in HEAD-erul documentului HTML care spune browser-ului web sa execute o redirectionare automata spre o alta pagina. Exemplu: "".

 Problema cu acest tag este ca cere aproape pe fata permisiunea de a abuza de motorul de cautare: practic ar permite creearea unei pagini optimizate pentru anumite cuvinte cheie, lasand motorul de cautare sa o indexeze. Apoi, din listingul motorului, tagul META REFRESH redirectioneaza vizitatorii catre o alta pagina. Din cauza acestei probleme, motoarele de cautare in general nu indexeaza paginile cu frecvente de reimprospatare (redirectare) mari si foarte mari, iar altele vor exclude paginile sau chiar site-urile continand acest META tag. Acest lucru este valabil nu numai in cazul tagurilor de reimprospatare automata de tip META ci si pentru tagurile de reimprospatare automata de tip JavaScript"

2. Prezenta descrierii META
   --> Mesajul pe scurt: "Descrierea META nu importa in Google."
   --> Descriere pe larg: "Google nu ia in considerare tagul META DESCRIPTION in sens clasic. Uneori insa, tagul META DESCRIPTION este folosit pentru a furniza text explicativ in listingul motorului."

3. Prezenta tagului META Keyword
   --> Mesajul pe scurt: "Cuvintele cheie META nu importa in Google."
   --> Descriere pe larg: "Tagul META Keyord este ignorat totalmente de Google."

4. Prezenta tagului NoIndex/NoArchive
   --> Mesajul pe scurt: "Google nu va indexa paginile web in structura carora este prezent tagul NoIndex."
   --> Descriere pe larg: "Acest META tag specifica motorului de cautare sa nu indexeze pagina. Esti absolut sigur ca pagina nu trebuie indexata? Daca vrei ca pagina sa apara in indexul motorului, va trebui sa indepartezi acest META tag."

5. Taguri META irelevante
   --> Mesajul pe scurt: "Nu utiliza taguri META irelevante."
   --> Descriere pe larg: "Ai folosit un generator automat de META taguri? Pagina contine taguri irelevante precum META Author? Sterge-le pe toate care nu sunt in mod explicit necesare. Ele pot induce in confuzie motorul in priviinta indexarii paginii. Care sunt tagurile meta de care e nevoie in pagina? Description, Keyword, Robots si Revisit After. Restul nu vor aduce nici un beneficiu paginii."

  6. Prezenta CR in META DESCRIPTION 
   --> Mesajul pe scurt: "Google nu ia in considerare descrierea META, deci nici caracterele invizibile de trunchiere de rand din cadrul descrierii META."
   --> Descriere pe larg: "Google nu ia in considerare descrierea META, deci nici caractere de trunchiere de rand. In schimb importa in alte motoare de cautare cum ar fi AltaVista, unde META DESCRIPTION, ca si TITLE, ar trebui sa apara pe un singur rand in codul HTML."

7. Prezenta CR in META KEYWORD 
   --> Mesajul pe scurt: "Google nu ia in considerare META KEYWORD, deci nici caractere de trunchiere de rand."
   --> Descriere pe larg: "Google nu ia in considerare META KEYWORD, deci nici caractere de trunchiere de rand. In schimb importa in alte motoare de cautare cum ar fi AltaVista, unde META KEYWORD, ca si TITLE, ar trebui sa apara pe un singur rand in codul HTML."

8. Numarul cuvintelor cheie din META DESCRIPTION 
    --> Mesajul pe scurt: "Google nu ia in considerare descrierea META, deci nici caracterele invizibile de trunchiere de rand din cadrul acestui tag."
    --> Descriere pe larg: "Google nu ia in considerare descrierea META, deci nici nr. cuvintelor acestui tag. In schimb importa in alte motoare de cautare cum ar fi AltaVista."  

9. Numarul cuvintelor cheie din META KEYWORD
    --> Mesajul pe scurt: "Google nu ia in considerare META KEYWORD, deci nici nr. cuvintelor acesui tag."
    --> Descriere pe larg: "Google nu ia in considerare META KEYWORD, deci nici nr. cuvintelor acestui tag. In schimb importa in alte motoare de cautare cum ar fi AltaVista."  

10. Absenta cuvintelor cheie in META DESCRIPTION
    --> Mesajul pe scurt: "Google nu ia in considerare descrierea META, deci nici absenta cuvintelor in acest tag."
    --> Descriere pe larg: "Google nu ia in considerare descrierea META, deci nici absenta cuvintelor in acest tag. In schimb, prezenta cuvintelor cheie in descrierea META importa in alte motoare de cautare cum ar fi AltaVista."

11. Absenta cuvintelor cheie in META KEYWORD
    --> Mesajul pe scurt: "Google nu ia in considerare META KEYWORD, deci nici absenta cuvintelor in acest tag."
    --> Descriere pe larg: "Google nu ia in considerare META KEYWORD, deci nici absenta cuvintelor in acest tag. In schimb, prezenta cuvintelor cheie in randul cuvintelor cheie META importa in alte motoare de cautare cum ar fi AltaVista."

12. Prezenta tagului META Refresh
    --> Mesajul pe scurt: "Nu utiliza in pagini importante tagul META Refresh."
    --> Descriere pe larg: "Tagul HTML de reimprospatare (redirectionare) META a paginii este un tag intalnit in HEAD-erul documentului HTML care spune browser-ului web sa execute o redirectionare automata spre alta pagina. Exemplu: "".

Problema in Google cu acest tag este ca cere aproape pe fata permisiunea de a abuza de motorul de cautare: practic ar permite creearea unei pagini optimizate pentru anumite cuvinte cheie, lasand motorul de cautare sa o indexeze. Apoi, din listingul motorului, tagul META REFRESH redirectioneaza vizitatorii catre o alta pagina. Din cauza acestei probleme, Google nu indexeaza paginile cu frecvente de reimprospatare (redirectare) mari si foarte mari, iar altele vor exclude paginile sau chiar site-urile continand acest META tag."
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri