AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 

Diverse


1. Prezenta FRAME-urilor
   --> Mesajul pe scurt: "Foloseti frame-uri. In consecinta ai in vedere utilizarea tagului NOFRAMES."
   --> Descriere pe larg: "Folosirea frame-urilor impune utilizarea tagului NOFRAMES si crearea in acest fel a unui mini site web in interiorul acestui tag, utilizand, bineinteles, cele mai importante cuvinte si expresii cheie. Nu uita ca foarte putine din site-urile prezente in clasamente folosesc FRAME-uri. Google poate indexa acele pagini utilizand cadre (FRAME-uri) cu conditia ca acestea sa fie construite cu precautie, astfel incat in interiorul tagului NOFRAMES sa existe practic o pagina HTML alcatuita dupa toate regulile de proiectare si optimizare aplicabile in cazul motorului respectiv (in acest caz Google)."

2. Prezenta scripturilor 
   --> Mesajul pe scurt: "Plaseaza scripturile Java si alte scripturi intr-un fisier separat pentru a evita problemele de ranking."
   --> Descriere pe larg: "Java-scriptul apare in cod la inceputul paginii HTML. Cat de lung este? Cat de departe in pagina trebuie sa cobori pentru a ajunge la textul din corpul documentului? Scripturile Java si alte scripturi pot crea probleme in clasamente deoarece imping textul continand cuvinte cheie mai aproape de finalul documentului. Ar trebui sa muti scriptul java spre finalul documentului html sau chiar intr-un fisier extern separat.

3. Prezenta cuvintelor cheie in taguri formular HIDDEN
   --> Mesajul pe scurt: "Prezenta cuvintelor cheie in taguri formular utilizand atributul HIDDEN poate fi consierata SPAM."
   --> Descriere pe larg: "Utilizand formulare cu atribute ascunse si incorporand in ele cuvinte cheie exista riscul ca pagina sa fie blocata de la afisarea in SERPs, datorita faptului ca majoritatea motoarelor considera aceasta practica SPAM. Daca doresti totusi sa pastrezi taguri cu astfel de atribute ascunse, elimina cuvintele cheie din interiorul lor."

4. Absenta cuvintelor cheie din tagurile HTTP-EQUIV
   --> Mesajul pe scurt: "Google nu contorizeaza acest aspect."
   --> Descriere pe larg: "Tagurile HTTP-EQUIV nu sunt contorizate de Google."

5. Absenta cuvintelor cheie din tagurile comentariu
   --> Mesajul pe scurt: "Google nu contorizeaza acest aspect."
   --> Descriere pe larg: "Tagurile comentariu nu mai reprezinta un etalon in clasamentul intocmit de Google."

6. Lungime „Home URL" + „nume fisier HTML"
   --> Mesajul pe scurt: "URL prea lung pentru a fi indexat."
   --> Descriere pe larg: "Motoarele de cautare deobicei nu indexeaza URL-uri lungi, in general peste 70 de caractere (considerand fara "http://", "www", ".com", ".net", ".org', etc...). Poti reduce lungimea numelor de domeniu, directoare si pagini luate la un loc?

7. Mai multe taguri HTTP-EQUIV
   --> Mesajul pe scurt: "Google nu contorizeaza tagurile HTTP-EQUIV."
   --> Descriere pe larg: "Nu exista nici un motiv pentru care sa folosesti, mai ales in exces, taguri HTTP-EQUIV in cazul Google, deoarece acestea nu influenteaza in nici un fel clasamentul in Google."

8. Absenta tagului HTTP-EQUIV
   --> Mesajul pe scurt: "Google nu contorizeaza tagurile HTTP-EQUIV."
   --> Descriere pe larg: "Nu exista nici un motiv pentru care sa folosesti taguri HTTP-EQUIV in cazul Google, deoarece acestea nu influenteaza in nici un fel clasamentul in acest motor. Totusi, unele motoare de cautare (precum HotBot, MSN, etc...) iau in considerare continutul tagului HTTP-EQUIV atunci cand calculeaza relevanta site-ului vizavi de anumite expresii si cuvinte cheie. De aceea, daca urmaresti o relevanta mai mare a site-ului in clasamentele anumitor motoare de cautare, altele decat Google de exemplu, ai in vedere utilizarea unui singur tag HTTP-EQUIV imbogatit cu expresii si cuvinte cheie."

9. Prezenta nejustificata NOFRAME
   --> Mesajul pe scurt: "Folosesti tagul NOFRAME, dar site-ul nu contine FRAME-uri (cadre)."
   --> Descriere pe larg: "Utilizarea tagului NOFRAME pentru a adauga continut aditional site-ului poate fi o optiune, dar multe motoare de cautare combat deja aceasta practica. E de dorit sa elimini aceasta situatie, fie adaugand frame-uri, fie imbogatind textul din corpul documentului cu expresii cheie."

10. Prezenta FRAME-urilor fara a utiliza cuvinte cheie in tagul NOFRAME 
    --> Mesajul pe scurt: "Folosesti FRAME-uri in pagina si ai si un tag NOFRAME, dar acesta nu este utilizat optim."
    --> Descriere pe larg: "Folosirea frame-urilor impune utilizarea tagului NOFRAMES si crearea in interiorul acestui tag a unei mini pagini web, de sine statatoare, folosind, bineinteles, cele mai importante cuvinte si expresii cheie. Nu uita ca foarte putine din site-urile fruntase in clasamente folosesc FRAME-uri. Google poate indexa paginile utilizand cadre (FRAME-uri) dar acestea trebuie construite cu precautie, avand grija ca in interiorul tagului NOFRAMES sa construiesti o pagina dupa toate regulile de proiectare si optimizare aplicabile in cazul motorului respectiv (in acest caz Google)."
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri