AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Promovare»  Mass-media»  Presa»  Publica articolul


Publicati articolul pe care l-ati scris


Dupa ce ati terminat testarea articolului, contactaţi o revista/ziar care sa vi-l publice.
Nu vă opriţi numai la o singură publicaţie. Căutaţi şi alte pu­blicaţii, chiar şi cele online, care acoperă teme similare. Acum că aveţi povestea scrisă, va fi uşor de modificat pentru a putea fi preluată şi de alte publicaţii.

Dacă reporterul lucrează pentru publicaţia respectivă, ar trebui să fie punctul de contact iniţial.

Dacă reporterul este liber profesionist, contactaţi redactorul şef.
Atunci când contactaţi reporterul sau redactorul, descrieţi cercetarea pe care aţi făcut-o.

Spuneţi-le că sunteţi familiar cu temele pe care le-au prezentat în ultimul an şi că articolul vostru explorează, de asemenea, una sau mai multe dintre acele teme şi asigură punctul de interes şi informaţiile utile cititorilor săi.

Întrebaţi reporterul sau redactorul dacă le puteţi trimite o copie a întregului articol pentru recenzie. Dacă nu le place stilul în care povestea voastră este scrisă, dar le place tema, ar putea să vă contacteze şi să găsească o metodă prin care povestea voastră să fie publicată. La urma urmei, treaba lor este să scrie poveşti, iar voi, prin metoda aceasta, le-aţi economisit din timpul pe care l-ar fi alocat.

Aţi putea, de ase­menea, să contactaţi un scriitor liber profesionist. Scriitorii liberi-profesionişti au o relaţie specifică cu redactorii şi ştiu ce fel de poveşti caută anumite reviste. Dacă povestea voastră o să le placă, o vor preda mai multor publicaţii. Ţineţi minte, publicaţiile sunt întotdeauna în căutarea unor poveşti grozave sau interesante pentru publicul lor.

Întotdeauna ţineţi legătura cu reporterul sau redactorul vostru. Nu trimiteţi numai povestea sau o scrisoare - întotdeauna verificaţi dacă le-a plăcut povestea voastră şi dacă ar dori să audă şi alte idei pe care le mai aveţi.


Distraţi-vă.
La fel ca şi reclama de 30 de secunde, articolul vostru va avea o viaţă a sa. Veţi descoperi atât noile atuuri ale voastre, cât şi ale articolului. Cine ştie, poate veţi deveni re­porteri liber profesionişti pe teme de afaceri!

Folosiţi-vă constant reclama de 30 de secunde.
Un reporter poate fi prin preajmă şi auzi beneficiile unice pe care le oferiţi şi este foarte posibil să îşi dea seama că ar putea ieşi un reportaj grozav.


Cateva sfaturi 

Dacă vă e frică să scrieţi, contactaţi un student la jurnalism pentru a vă ajuta. Ar da orice să îşi vadă numele publicat undeva.

 Nu uitaţi să includeţi revistele online în lista cu posibilele publicaţii.

 Fiecare publicaţie are un calendar editorial care prezintă subiectele pe care publicaţia le va acoperi anul următor.

Sunaţi sau vizitaţi sediul uneia dintre publicaţiile în care v-aţi dori să apară povestea  şi obţineţi un astfel de calendar.

 
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri