AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 

UNDE sa o plasati în cadrul site-ului web?


Exista foarte multe situri care îsi ascund ofertele, facând practic imposibila identificarea acesteia de catre vizitatori.

  • Daca pagina web contine o oferta foarte lunga, va trebui sa plasati cererea undeva în pagina a doua de text. Din acest moment ati captat atentia vizitatorilor vostri si le-ati aratat ca site-ul vostru  ofera informatii pretioase. Ei vor inclina sa va dea adresele de email din moment ce ati creat o legatura stransa.
  •  Daca pagina voastra NU contine o oferta foarte lunga, puteti plasa formularul chiar la începul paginii. (Aceasta este partea din pagina web cea mai vizibila vizitatorilor). Ochii vizitatorilor sunt de obicei atrasi în partea stânga-sus a primei pagini, deci acesta este un loc foarte bun pentru plasarea formularului de înregistrare.
  • De asemenea, puteti crea o oferta speciala care sa-i îndrume catre o anumita pagina a site-ului vostri.

Prin adaugarea unor noi stimulente, cu fiecare email trimis, oferta va deveni mult mai interesanta si mai greu de ignorat.
Daca  unii cumparatori nu au raspuns pâna la sfârsitul campaniei, puteti sa le trimiteti un nou email  pentru a le furniza informatii suplimentare.

Atragerea potentialilor cumparatori este mai mult decât un proces, este o arta. Trebuie sa faceti acest lucru periodic, constant si într-o maniera convingatoare.
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri