AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Promovare»  Marketing prin email»  Liste opt-in»  Mesaje speciale

Mesajele speciale

 

Odata ce ati stabilit o legatura stabila cu unii dintre abonatii la siteul dvs., este bine sa va prelucrati lista. Cel mai usor mod pentru a face asta este sa va folositi mesajele cu stiri pentru a va testa reclamele. Mesajele speciale joaca un rol important aici. Ele reprezinta un mod usor de a avea profti. Mesajele speciale va pot promova produsele si serviciile de top. Cand sunt facute corect aceste mesaje pot avea un impact pozitiv. Cea mai interesanta parte este atunci cand dvs. controlati traficul prin trimiterea unor mesaje speciale atunci cand simtiti ca e nevoie de ele.

 

Daca veti folosi mesaje speciale, trebuie sa o faceti bine. Ultimul lucru de care aveti nevoie este sa va inrautatiti legaturile stabile pe care le-ati creat cu unii clienti. Cel mai important este sa nu incercaati sa vindeti produse abonatilor prin intermediul mesajelor. Oferta dvs. trebuie sa fie pe site. Faptul ca trimiteti un mesaj e OK, acesta poate contine orice, dar nu o vanzare directa a produsului, ci doar promovarea lui prin reclama. Daca respectati acest principiu veti vedea cum va veti crea o reputatie in aceasta lume a internetului.

 

Iata cum arata un mesaj eficient:

 

Draga X,

 

Cu toate ca in mesajele mele nu trimit decat informatii si rareori altceva, de data asta m-am intalnit cu o situatie speciala pe care am vrut neaparat sa ti-o povestesc.

 

Luna trecuta m-a contactat un abonat in legatura cu un produs naturist, un ceai foarte bun contra stressului. Cum incercasem atatea si atatea ceaiuri impotriva oboselii si stressului m-am gandit sa ii dau o sansa si acestui produs, desi eram destul de sceptic. L-am incercat si are succes. Chiar nu credeam ca mi se va intampla asa ceva, mai ales de la cineva pe internet. Am cautat prin toate farmaciile si plafarele, dar se pare ca iepurele a sarit de unde nici nu ma asteptam. Nu numai ca e bun contra stressului, dar mai mult, imi ofera mai multa energie. Seara ma simt ca dimineata. Este excelent.

 

Nu m-am putut abtine sa nu iti spun si tie. In fond, cu totii avem nevoie de acest ceai. Nu ma mai apuc sa iti spun acum toate detaliile, iti zic doar ca e o reteta tibetana si iti mai spun doar ca ceaiul este miraculos. Daca te intereseaza produsul, eu a adaugat toate detaliile referitoare la el pe siteul meu www.terapii-naturiste.com. Tot ce pot sa iti spun este ca o sa iti placa.

 

Cu prietenie,

(numele dvs.)

 

P.S. Am reusit sa beneficiez si de un pret special pentru clientii mei care vor comanda in urmatoarele 2 zile. Dupa aceea se pare ca se incheie perioada promotionala. Sunt sigur ca si pe tine te intereseaza si de aceea ti-am trimis mesajul. Nu uita www.terapii-naturiste.com.

 

 

Pe siteul dvs. puteti posta o scrisoare de vanzare si detaliile complete ale ofertei, inclusiv cele mai frecvente intrebari referitoare la produsul sau serviciul pe care il promovati, este la fel de important sa oferiti un procedeu sigur de comandare a produsului.

 

Nu uitati niste lucruri importante, de bun simt as putea spune. Nu exagerati cu astfel de mesaje. Trimiteti unul la cateva luni, in niciun caz saptamanal. Nu e bine sa va sufocati clientii, asta daca nu vreti sa ii pierdeti.

 

Realizarea unor liste de mail Opt-In dureaza ceva timp, dar nu uitati ca reprezinta un punct esential in inceputul unei afaceri pe termen lung. Realizati o astfel de lista pe siteul dvs. si veti vedea cum, in timp, ea se va transforma intr-o veritabila lista cu clienti seriosi.

Aceste liste sunt cheia contactului direct cu clientii fideli.
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri