AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Promovare»  Marketing prin email»  Liste opt-in»  Exemplu de lista opt-in

Exemplu de construire a unei liste opt-in


Pe prima pagina a sitului http://www.terapii-naturiste.com am oferit un curs gratuit despre terapiile naturiste.

Pentru a primi acest curs, vizitatorii trebuie sa se inscrie si sa-si lase numele si adresa de email unde doresc sa primeasca cursul respectiv.
Dupa ce au apasat butonul “Subscrie”, sunt redirectati automat intr-o pagina noua:

http://www.terapii-naturiste.com/gratis/confirmare_subscriere_curs_terapii.htm

In aceasta pagina scrie:

Iti multumesc pentru ca te-ai inscris la Cursul online gratuit "Terapii naturiste ".
In cateva minute, vei primi in casuta de email un mesaj cu subiectul:

Confirmare subscriere la cursul online "Terapii naturiste"

Pentru a confirma subscrierea si pentru a putea sa primesti prin email lectiile din ghidul online te rog sa dai un click pe legatura din mesajul respectiv. Asta este tot!
Vei primi zilnic, in casuta de email cate un mesaj continand terapii naturiste.
Poti sa te dezabonezi oricand, daca vei apasa pe linkul de la sfarsitul mesajului respectiv.
Daca vrei sa te inscrii la alte cursuri online pe care le ofer GRATUIT da click aici.
Pentru a reveni la pagina principala apasa butonul Prima pagina sau da un click aici
. “

Chiar aşa se întamplă. In cateva minute, vor primi un mesaj prin care le reamintesc faptul ca s-au inscris la curs. De asemenea, sunt rugati sa dea click pe o legatura pentru a se activa autoresponderul si pentru a incepe sa primeasca lectiile.
Aceasta procedura de subscriere este “opt-in”. Vizitatorul opteaza sa se aboneze la unul sau mai multe cursuri. Practic, este o verificare dubla, prin care se reduc mesajele spam.

La adresa:

http://www.terapii-naturiste.com/gratis/cursuri.htm

am oferit şi alte cursuri gratuite.
După formularele de înscriere la cursuri, am postat cateva mesaje pe care le-am primit de la cititorii cursurilor. În acest mod, am căutat să atrag atenţia şi să le dau un imbold vizitatorilor nehotăraţi pentru a se înscrie la cursuri.

Iată cateva din mesajele primate, de-a lungul timpului: 

"Initierea acestui curs este un lucru deosebit de interesant si mai ales foarte util. Am gasit foarte multe informatii de care aveam nevoie si chiar mai mult. Este o initiativa meritorie, este practic un curs de medicina pe intelesul tuturor, un mod de a ne ajuta pe noi si pe cei din jurul nostru prin remedii naturiste. Nu numai ca mi-a placut dar, repet, l-am gasit deosebit de util.Voi accesa in continuare cu interes orice informatie primita de la dvs."

 "Articolele pe care dvs mi le-ati trimis au fost foarte interesante si nu cred ca ar trebui sa mai modificati ceva. Tot ce mi-ati trimis imi este necesar si va multumesc foarte mult." 

"Pentru mine aceste cursuri m-au facut sa invat cum sa-mi apar sanatatea. Conteaza foarte mult ca fiecare om sa stie despre acestea si beneficiile lor.
V a multumesc mult si vreau sa beneficiez de toate cunostintele din domeniul hidroterapiei si reflexo- terapiei. Cu mult respect.”
 

La sfarşitul fiecărui mesaj am menţionat numele şi adresa de mail ale persoanei care mi- trimis mesajul.Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri