AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 

Colectarea informatiilor de la clienti

 Permiteti-mi sa va spun o poveste.
Este una trista si totodata una destul de comuna. Cineva se decide intr-o zi sa faca mai multe in timpul sau liber si sa castige mai multi bani. I se spune ca arma secreta pentru asemenea afacere este valabila acum pentru toata lumea si se numeste Internet.

 

Asadar, se conecteaza la un furnizor de internet si se arunca plin de curaj in aceasta noua lume. Angajeaza cei mai buni realizatori de siteuri pentru a-si face o pagina prin care sa isi vanda produsele in lumea intreaga. Apoi, asteapta si tot asteapta, dar nu se intampla nimic. Apoi i se spune ca trebuie sa faca publicitate pe internet. Siteul sau nu va fi accesat doar pentru ca exista pe internet. Sunt multe alte lucruri care conteaza: bannerele publicitare, revistele electronice publicitare, legaturile comerciale, etc.

 

Folosind aceste metode traficul creste. Este un drum greu, dar pe care daca il parcurgi bine poti obtine sute de accesari pe zi. Cu toate acestea mai este ceva de facut. Chiar daca siteul este bine realizat si are sute de accesari zilnic, el nu produce nicio vanzare, deci niciun profit.

S-au cheltuit bani pe gazduirea siteului, realizarea lui, publicitate si altele, dar veniturile au fost 0. S-a cheltuit mai mult decat s-a castigat.

 

Pentru majoritatea proprietarilor de afaceri online, acesta este momentul adevarului in noul drum pe care au pornit. 95% din oamenii care isi deschid o afacere pe internet si ajung la acest moment renunta. Subiectul nostru de mai sus poate intra in categoria celor 95 % sau in cea a celor 5% care merg mai departe. Normal ca trebuie sa mearga mai departe, si trebuie sa faca lucruri pe care le-ar face un om de afaceri de succes in aceasta noua lume a internetului.

 

Trebuie sa cerceteze diferenta intre cei care fac bani pe internet si cei care nu fac. Secretul este ca daca vrei sa ai succes trebuie sa realizezi cat mai multa munca de cercetare. In cautarile mele pe internet am observat un lucru interesant.

 

 Nu siteurile fac vanzarile, ci mesajele pe care le trimiteti!

 

 Intrebati orice intreprinzator de pe internet si va va spune ca traficul doar de pe pagina este foarte mic. Majoritatea siteurilor obtin profit din vanzari de la doar 1 % din cei care acceseaza pagina, de aceea, mesajele trimise catre cei care va acceseaza pagina sunt foarte utile si pot creste procentajul de mai sus pana la 10 %.

 

Iata cateva metode prin care puteti mari aceste procente:

 

  • realizati o revista electronica
  • realizati o lista de vizitatori
  • oferiti produse care pot fi decarcate gratis prin completarea unui formular
  • elaborati un sondaj de opinie
  • creati o sectiune unde vizitatorii pot primi raspunsuri automate
  • desfasurati un concurs.Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri