AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Promovare»  Marketing prin email»  Liste opt-in

Liste de email "Opt in"


"Opt-in email" reprezinta exact opusul emailului Spam, de care am vorbit mai inainte.
Cand persoanele, in mod voluntar, se inscriu sa primeasca un mesaj electronic, ele se inscriu automat in lista dumneavoastra de email. Deoarece, ele au cerut in mod direct si neconditionat informatii de la dumneavoastra, mesajele pe care le veti trimite nu vor fi considerate a fi mailuri junk, spamuri sau mesaje nesolicitate.

A trimite mesaje si informatii unor persoane care v-au acordat permisiunea sa le contactati este o cale foarte buna sa construiti relatii de incredere cu clientii. Acestea vor incuraja un trafic fluent pe siteul dumneavoastra si, normal, va vor creste considerabil vanzarile pe internet!

Aceasta este metoda cea mai sigura prin care puteti mentine un contact permanent cu clientii sau cu potentialii clienti. Asa cum probabil stiti, sunt doua lucruri total diferite:

  1.  a atrage trafic pe site, respectiv
  2.  a transforma vizitatorii in cumparatori.

Nu conteaza cat de grozav este siteul sau produsul dumneavoastra, deoarece numai un mic procent din vizitatori va dori sa isi cheltuiasca banii castigati din greu dupa numai o singura vizita. De fapt, analistii de marketing considera ca o persoana obisnuita trebuie sa intre in contact cu dumneavoastra si afacerea pe care o detineti de cel putin sapte ori inainte de a fi pregatit sa faca afaceri cu dumneavoastra.

Planul B

De aceea, aveti nevoie de un Plan B.
Un anumit procent din vizitatori, desi ei reprezinta un grup de posibili cumparatori, nu vor fi gata sa cumpere ceea ce vindeti in acel moment.
Scopul unui astfel de plan alternativ este sa le oferiti sansa de a nu va uita, de a mentine un contact strans iar, in momentul cand ei vor avea cu adevarat nevoie de ceea ce dumneavoastra oferiti, sa stie la cine sa apeleze.

Daca sunteti capabil sa mentineti o legatura permanenta cu acesti potentiali clienti, veti capata credibilitate si veti stabili acea incredere necesara, precum si niste raporturi mult mai rapide, simplificate.

In paginile urmatoare va voi dezvalui:
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri