AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 

YAHOO!

YAHOO!

( http://www.yahoo.com ) este unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute instrumente de căutare, fiind foarte puţini cei care au acces la Internet şi nu au auzit încă de el.
Motivul pentru care şi-a căpătat această reputaţie internaţională este faptul că vă ajută să găsiţi aproape orice informaţie, din orice domeniu imaginabil.

A fost creat iniţial de către doi studenţi de la Universitatea Stanford, SUA, sub forma unei colecţii de legaturi in anul 1994. În prezent, un număr de aproximativ 250 de redactori şi editori îşi conjugă eforturile pentru a analiza, într-un timp cat mai scurt, miile de situri pe care le primesc zilnic.
YAHOO! are peste 1 milion de pagini web în baza de date, organizate în categorii şi subcategorii, în ordine alfabetică. Cu toate acestea, sunt de ajuns cateva clicuri cu mouse-ul pentru a gasi categoria care va interesează.

Se poate cauta o informatie şi folosind cuvinte sau expresii cheie introduse în campul de editare
Search sau se pot combina cele două metode de căutare. În afară de baza sa de date, YAHOO! foloseşte şi serviciile motorului de căutare Inktomi în furnizarea unei informatii.

YAHOO! este o adevarată poartă de intrare în Internet, oferind în afară de serviciile de căutare, legături către pagini de ştiri şi articole de presă, sport, afaceri, meteo, pagini personale, etc.
Butonul
Cool furnizează adresele unor situri noi şi mai puţin obişnuite.

Deoarece YAHOO! este structurat ca un director de situri web, fiecare sit trimis este văzut de către un redactor. Acesta vede prima dată pagina iniţială, apoi navighează prin tot situl şi îl evaluează. Dacă este considerat bine întocmit şi primeşte aviz favorabil va fi listat în categoria corespunzătoare, într-un termen de 4-6 săptămani de la data inregistrării.

Atunci cand doriţi să înscrieţi un sit web, trebuie să completaţi formularul online cu toate informaţiile care vă sunt cerute. Deşi unele campuri sunt opţionale, este bine să le completaţi şi pe acestea, în special cele care vă solicită numele companiei, adresa, numărul de telefon sau de fax .

Deoarece YAHOO! doreşte ca baza sa de date să conţină situri ale unor persoane fizice sau companii serioase este recomandat să aveţi propriul nume de domeniu.
De asemenea, conţinutul sitului transmis trebuie să se încadreze cu acurateţe în categoria sau subcategoria pe care aţi selectat-o. Acest lucru are o mare importanţă pentru redactorii
YAHOO!
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri