AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Promovare»  Automatizare»  Programe asociate»  Setarea PA

Setarea propriului program asociat 

Putem vorbi despre mai multe modalitati de setare a unui program asociat, de observare a asociatilor si a vanzarilor care se realizeaza. Dintre toate dvs. puteti opta pentru un serviciu care se ocupa de astfel de programe sau va puteti achizitiona un program de administrare a acestor asociate; o alta metoda este sa realizati o pagina sppeciala sau chiar un site pentru fiecare asociat in parte.

1. Aceasta ultima metoda presupune sa acordati mult timp intregului proces. Iata cum se poate face: avem exemplul nostru www.afaceri.net; pentru primul asociat putem realiza o pagina de genul
http://www.afaceri.net/info1.html,
apoi pe masura ce veti avea mai multi asociati puteti opta pentru aceeasi metoda www.afaceri.net/info2.html si .../info3.html, .../info4.html si asa mai departe.

Aceste pagini pot fi la fel, singura diferenta fiind .../info1.html, .../info2.html, .../info3.html,
acestea reprezentand un numar diferit de inregistrare. Acest numar de inregistrare va permite sa tineti sub observatie modul in care se desfasoara lucrurile cu asociatul respectiv si daca se fac vanzari.

In primul rand ar fi bine sa promovati doar un produs, macar la inceput.
Nu se recomanda sa aglomerati situl cu o multime de produse sau servicii.

Prin aceasta metoda totul devine dificil.
Sa va explic si de ce: daca aveti 100 de asociati si daca vreti sa schimbati ceva precum pretul sau ati gasit o alta metoda mai buna de promovare sau vreti sa schimbati scrisoarea de vanzare, grafica sau orice altceva, toate acestea ar trebui facute manual pentru fiecare in parte.
Trebuie sa mai tinem cont si de faptul ca doar dvs. aveti acces la statistica vanzarilor si a accesarilor paginii, iar asta ii poate nemultumii pe unii asociati, care, poate, nu au incredere in dvs. si vor sa aibe si ei acces la statistici.

Este si normal sa fie asa.
Oricine vrea sa aibe succes trebuie sa isi urmareasca atent intreaga afacere. In plus, la sfarsitul lunii dvs. veti face calculele manual pentru a vedea cat si unde s-a castigat, iar aceste calcule trebuie trimise si asociatilor din moment ce ei nu au acces la statistici.

Ma veti intreba acum... bun, dar la ce folos acesta metoda?
Ei bine, este una foarte ieftina, ideala, poate, pentru cei care nu au multi bani la inceput, dar au timp liber si destule cunostinte in utilizarea HTML-ului. Cu toate acestea trebuie sa tineti cont si de faptul ca s-ar putea sa aveti mai multe pierderi decat castiguri prin aceasta metooda, iar cauzele vi le-am expus mai sus.
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri