AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Promovare»  Automatizare»  Programe asociate»  Avantaje Prog. Asociate

Avantajele programelor asociate


Prin intermediul programelor asociate nu mai trebuie sa platiti reclame, pentru ca astfel de programe nu implica costuri. Dumeavoastra veti plati doar daca produsul se vinde. E normal ca din moment ce vanzarea a avut loc ca toata lumea sa beneficieze de pe urma ei. In acest fel toti asociatii vor fi motivati si dornici sa va promoveze cat mai mult din moment ce dvs. veti scoate o gramada de bani de pe urma produsului. Castigul dvs. inseamna si castigul lor, iata o situatie in care toti castiga.  

Programele afiliate sunt puternice datorita faptului ca nimeni nu are de pierdut. Siteurile interesate se afiliaza la produsul dumneavoastra, investesc 30 de minute in a posta o reclama pe site sau trimit un mesaj catre lista lor sau ofera un link si apoi asteapta produsul sa se vanda. Daca el nu se va vinde, nu este nicio problema, pentru ca reclamele, linkurile, pot fi oricand anulate. Nu au nimic de pierdut, doar cateva minute. Din aceasta afacere nu se pierde nimic, pentru ca nu implica niciun efort financiar in realizarea ei. 

Un alt aspect financiar il reprezinta si motivarea financiara a afiliatilor. Daca le dati un comision bun, normal ca ei isi vor pune tot interesul si priceperea in promovarea cat mai buna a produsului sau serviciului de care dispuneti. In acest sens trebuie sa tineti cont daca produsul va apartine in totalitate sau daca il intermediiati cu dreptul de a retine un comision, sa zicem de 10%.
Atunci cand produsul va apartine este mult mai bine, deoarece va puteti permite sa negociati direct cu afiliatii aspura comisioanelor. De aceea eu recomand tot timpul sa incercati sa veniti cu propriul produs. Pe acest site exista o sectiune speciala in acest sens si va recomand sa o parcurgeti cu atentie.
 

In comertul traditional programele asociate sunt mai greu de urmarit si de contabilizat. Ele implica multa atentie, mult timp si iar timp pentru problemele care apar, caci in fond lucrati direct cu persoanele. Este un permanent dute-vino. Pe internet insa, lucrati prin intermediul programelor si mai ales al electronicii, care poate inlocui cel putin 90% din munca depusa in lumea reala. Imaginati-va cum ar fi daca ati avea sa aveti sute de oameni pe internet dispusi sa va promoveze produsele sau serviciiile. O astfel de afacere v-ar aduce un profit extraordinar, ca sa nu mai vorbim despre publicitatea si notorietatea pe care o veti avea pe internet. Nu-ii asa ca suna entuziasmant?  

O sa va explic in continuare si cum sa va gasiti asociati.
Multi vor sa devina intermediari cu drept de vanzare directa a produsului. Singura modalitate prin care puteti avea succes prin intermediul programelor asociate este sa faceti putina munca de cercetare prin randul celor care vor sa devina intermediari si au un acces direct la aceeasi categorie de clienti.
 

Spre exemplu, daca va ocupati cu promovarea unui produs de gradinarit, cea mai buna categorie de oameni din randul carora ati putea gasi asociati ar reprezenta-o cei care lucreaza in domeniu, o firma care se ocupa de amenajarea spatiilor exterioare si detine un site. Cu acesti ati putea incepe o colaborare frumoasa. Cel mai bine este sa luati legatura cu cei de acolo si sa demarati o afacere in interesul amandurora.  

Pe internet programele asociate sunt cele mai des utilizate. Sunt cele mai bune reclame posibile. Este totul atat de simplu. Cineva va promoveaza produsul si primeste un comision sau va poate cere sa faceti acelasi lucru pe care il face el pentru dvs. -  promovare.

Sfatul meu este sa incercati, altfel  "nici nu stiti ce pierdeti" ;))

 
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri