AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Promovare»  Automatizare»  Programe asociate

Marketing online
 prin intermediul programelor afiliate


Marketingul, vanzarile sunt parti importante ale oricarei afaceri – reale sau pe internet.
In paginile urmatoare, va voi prezenta de ce este atat de important sa promovati servicii si produse prin intermediul programelor asociate.
In lumea reala a afacerilor nu putem vinde produse fara o echipa care sa se ocupe de tot ceea ce inseamna afacere profitabila. Haideti sa vedem cum este si in lumea afacerilor pe internet din acest punct de vedere.

Asadar, aveti produse foarte bune, aveti o scrisoare de vanzare foarte buna, acceptati plata prin carte de credit direct de pe site, dar, ca avantaj, sunteti singura persoana dintre produs si cumparator. Sunteti producatorul, vanzatorul, distribuitorul, contabilul, tot ce vreti dvs. Ganditi-va cum ar fi sa aveti sute sau mii de persoane care sa va promoveze produsele si serviciile, iar din vanzarile pe care le fac sa primeasca un comision.

Pe internet puteti sa vindeti din ce in ce mai mult prin intermediul programelor afiliate. Aceste vor deveni parte integranta a afacerii dvs. In principiu, afiliatii/asociatii va “trimit” vizitatori pe site prin adaugarea unei reclame, a unei grafici speciale sau a unui text atragator pe siteul sau revista lor electronica. Daca cineva da un click pe o reclama si cumpara produsul de pe siteul afiliatului, atunci afiliatul va primi un comision, deoarece el este cel care va intermediaza vanzarea.

Permiteti si altor persoane sa va vanda produsele pe siteul lor catre baza lor de clienti sau catre oricine altcineva care doreste sa achizitioneze produsul. Programele afiliate fac diferenta dintre companiile mari si micile afaceri. Folosind aceste programe veti reusi sa castigati foarte mult beneficiind si de un trafic mai mare. De fapt, programele afiliate sunt cea mai buna afacere in domeniul afacerilor pe internet.

Sa ne gandim ca aveti un produs naturist si vreti sa castigati dupa urma lui. Acesta reduce grasimea din sange, imbunatateste sanatatea si creste vitalitatea. Acesta este un produs excelent si toti clientii il vor. El are cautare, mai ales azi cand toate lumea este tot timpul pe fuga.

Ce trebuie sa faceti?

Ideea este ca daca v-ati asocia cu cineva care are o lista de mail opt-in cu cei care folosesc produse asemanatoare si sunt interesate si de produsul dvs., atunci ati putea avea o multime de castiguri, atat de mari, incat va veti permite sa le oferiti si asociatilor un comision pentru aportul adus.
Din moment ce vindeti produsul prin intermediul lor este si normal ca toata lumea sa beneficieze.

Daca cunoasteti siteuri care se ocupa de produse naturiste sau de produse din domeniul sanatatii, puteti sa postati acolo o reclama cu produsul dvs. sau puteti lua legatura cu cei care se ocupa de site pentru a promova chiar ei produsul in randul clientilor lor. Multi dintre vizitatorii de astfel de siteuri vad reclama si intra pe siteul dvs. pentru a comanda produsul.
Odata facuta comanda, trebuie sa platiti un comision si catre siteul care a jucat rolul de intermediar, de asociat, de afiliat.

In paginile urmatoare, vom vedea:
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri