AfaceriAfaceri
Planificare
» Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Produs

Alegerea unui produs

Asa cum spuneam, acesta este un element de baza al unei afaceri online si reprezinta singura cale de a prelua controlul total asupra viitorului vostru financiar.

Pana acum, ati identificat domeniul de interes in care va veti desfasura activitatea si o cale de a patrunde acolo – adica ati descoperit o nisa de piata si ati intocmit un plan de afaceri.
Dar, nimic nu se compara cu crearea si comercializarea propriului produs.

Cu totii visam sa creem un produs de succes si sa-l vindem ca sa obtinem un profit urias.
Pentru cei mai multi dintre noi, aceasta idee ramâne doar un vis, dar, cu ajutorul Internetului, cu fiecare zi care trece, tot mai multi oameni isi transforma visele in realitate.

Internetul a deschis o intrega lume de noi oportunitati… dar, dezvoltarea unui produs care sa aiba un concept original si care sa se incadreze intr-un buget prestabilit nu este usor de realizat. Adevarul este ca obtinerea unui produs de succes necesita dedicare, angajament si foarte multa ingeniozitate.

Dupa ce veti gasi un produs, trebuie sa il testati pe piata si sa vedeti care sunt efectele. Asigurati-va ca produsul se va vinde inainte de a proiecta o pagina web pentru el.Bineinteles, nu orice produs se va vinde instantaneu si cu rezultate deosebite, dar, daca veti citi paginile urmatoare veti elimina in mare parte riscurile inerente de care va veti lovi ca incepator in acest domeniu.

In paginile urmatoare vom vedea:

 
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri