AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
E-commerce»  Plati online»  Intermediari de plati online

 Intermediari de plati online

În afara soluţiilor de plată menţionate, mai există posiblitatea apelării la un intermediar de tranzacţii. Această soluţie este foarte răspandită mai ales în cazul firmelor  relativ mici şi aflate la începutul unei afaceri online. Comercianţii vor trebui să achite eventual o taxă de înscriere (sau  de setup) pentru a-şi crea un cont de comerciant, apoi va plăti cate o taxă per tranzacţie – a cărei valoare diferă foarte mult de la un intermediar la altul.

Produsele sau serviciile vor putea fi afişate atat pe situl intermediarului (de ex. Clickbank) cat şi pe situl comerciantului (ex. PayPal). Clienţii vor trebui să îşi deschidă un cont propriu pe situl intermediarului , cont ce va fi alimentat de client pentru a se plăti produsele sau serviciile.

Astfel, toate tranzacţiile online se fac între conturi de pe situl intermediarului, fiecare client avand acces la situaţia curentă a contului personal şi a bilanţului de plăţi.
Există intermediari atat in
Romania cat şi în străinatate.Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri