AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
E-commerce»  Relatia cu clientii»  Sfaturi utile

Sfaturi utile in relatia cu clientii

Iata cateva sfaturi pe care le puteti urma:

 1. Verificati continutul scrisorii de vanzari!

  Aveti grija ca informatiile sa fie cat mai multe si clare. Puteti apela la prieteni si la cunostinte pentru a va citi scrisoarea de vanzare. Cand sunt gata, intrebati-i daca au nedumeriri, daca ar cumpara produsul sau daca au indoieli. Cereti-le sa fie cinstiti cu dvs.

  Cu cat vorbiti cu mai multe persoane, cu atat veti descoperi puncte slabe ale scrisorii de vanzare si intrebarile la care dumneavoastra trebuie sa dati raspuns. Folositi aceste informatii pentru a face schimbarile necesare si asigurati-va ca prin intermediul scrisorii raspundeti la toate intrebarile posibile, in legatura cu ceea ce vindeti.
  Interesul dumeavoastra este sa captati atentia clientilor prin scrisori de vanzare bine realizate: fiti credibil.
  Fiti incitant, dezvoltati-va o relatie cu clientii, raspundeti intrebarilor si inlaturati nelamuririle, lucrati intr-un timp cat mai scurt pentru a incheia afacerea cat mai repede.
  Totusi, chiar si cele mai bine realizate scrisori de vanzare nu pot anticipa nevoile si situatiile fiecarui vizitator al siteului dumneavoastra si de aceea trebuie sa fiti pregatit pentru pasul urmator.

 2. Raspundeti la mesaje intr-un timp cat mai scurt!

  Daca un client va trimite o intrebare intr-un mesaj trebuie sa raspundeti cat mai curand.
  Faptul ca v-a trimis un mesaj indica un interes foarte mare pentru produsul sau serviciul dumneavoastra; totusi, cu cat lasati sa treaca timpul pana la trimiterea unui raspuns cu atat interesul clientului se va diminua.
  Dupa cum am mentionat mai sus, timpul mediu pentru un raspuns la un mesaj in aceasta industrie este de minimum 4 zile, ori acest lucru este inacceptabil daca planuiti sa va creati o baza de clienti.
  Telul dumneavoastra este sa raspundeti la fiecare mesaj pe care il primiti intr-un timp maxim de 48 de ore. Cu cat raspundeti mai repede, cu atat mai mult interes veti capta.
  Totusi, mesajele au si ele partea lor negativa: faptul ca pana cand clientul primeste un raspuns el a parasit siteul dumneavoastra.
  Asadar, nu trebuie sa raspundeti doar la intrebare, ci trebuie sa il convingeti ca merita sa se reintoarca pe site si sa realizeze comanda. De aceea eu recomand sa incercati sa eliminati aceasta problema, mai ales, prin:

Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri