AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 

PayPal

PayPal este un intermediar prin care puteti plati pe internet. Intregul sistem a fost fondat in 1998 si permite oricarui individ sau companii care detine o adresa de email sa trimita sau sa primeasca plati pe internet intr-un mod rapid, sigur si confortabil.

In primul rand, as vrea sa subliniez ca PayPal si-a imbunatatit serviciile si reprezinta una dintre cele mai bune alternative de plata pe internet.

 

Unul dintre dezavantajele sistemului era ca se cerea deschiderea unui cont, dar acum nu mai este nevoie.
Pentru utilizatorii noi, inscrierea pentru un cont PayPal este acum optionala, Asta inseamna ca cei care achzitioneaza un produs pot achita fara sa deschida un cont. Nevoia pentru un cont ii indeparta pe oameni, iar eliminarea sa a adus sistemului un succes foarte mare. Vanzarile au crescut, la fel si afacerile.

 

Pentru 64 de milioane de utilizatori din 45 de tari, PayPal are si alte beneficii:

 

  •   este sigur; dupa ce si-au realizat un cont clientii nu trebuie sa isi lase informatii referitoare la cartea de credit pentru fiecare companie, in acest fel sunteti sigur ca aveti de a face cu clienti seriosi

  • PayPal ofera plata in dolari americani, canadieni, yeni japonezi, lire sterline si euro, facand diferentele de nationalitate si moneda sa dispara.

 

PayPal va taxeaza cu pana la 3 % din tranzactie plus 30 de centi pe comanda, deci totul depinde foarte mult si de volumul de vanzari pe care il aveti.
Partea buna este ca nu exista taxe speciale sau lunare si ca cele care se aplica se fac doar atunci cand exista o tranzactie. Pentru a beneficia de acest sistem accesati siteul lor si dati click pe comanda “Iregistreaza-te”. Restul este usor. Nu uitati sa oferiti cat mai multe alternative de plata. Este nevoie sa faceti acest lucru dac doriti sa aveti mai multe incasari.

 

Pentru mai multe informatii accesati pagina http://www.paypal.com
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri