AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 

MoneyBookers

 

Moneybookers (http://www.moneybookers.com) este o bancã virtualã foarte utila pentru cei care vor sã faca plati pe internet.
Este detinut de Gatcombe Park Ventures Limited, Londra si de aceea se afla sub jurisdictia legilor din Marea Britanie. Dispune de interfatã în limba românã, cea ce este un mare avantaj.

Deschiderea unui cont la Moneybookers este gratuitã.
Pe siteul Moneybookers în partea stânga, sus, apare optiunea: Înregistrare.

Dupã ce ati apãsat, apare o nouã fereastrã unde trebuie introdusa adresa de e-mail, parola, valuta în care se deschide contul. La capãtul paginii se introduce numãrul de sigurantã, apoi se apasa pe butonul: "Urmãtorul".

Dupa aceea, veti primi un mail de la Moneybookers cu un cod cu ajutorul cãruia se activeaza contul. Intrati din nou pe siteul Moneybookers si introduceti codul unic format din 16 cifre.

Dacã doriti încãrcarea contului Moneybookers mergeti la: 'Contul Meu' > 'încãrcare bani' > si alegeti metoda preferatã de încãrcare.

Incarcarea contului poate fi facuta prin una din cele doua metode :

1. Transfer bancar direct.

Deschideti un cont in valuta (euro sau dolari) la o banca. Recomandarea mea este sa folositi una dintre bancile mari: BCR, BRD-SocieteGenerale, ING sau RaifessenBank. Suma minima cu care se deschide un cont este de 10 USD. Nu uitati sa notati toate informatiile primite la deschiderea contului pentru ca veti avea nevoie de ele la retragerea banilor (numele exact al bancii, adresa exacta, codul SWIFT, contul în format IBAN, etc. Aceste informatii trebuie introduse în contul de la Moneybookers.

Depuneti bani în acest cont fie direct, la ghiseul bancii (este cel mai simplu si comod), fie prin mandat postal trimis de la orice Oficiu al Postei Romane.
Banii vor fi transferati în contul dvs. de pe situl Moneybookers în 1-2 zile. Comisionul luat este de 0%, însa cursul valutar este putin mai mare decit cel al BNR.

Nu uitati sa indicati Reference Number-ul pe care il primiti la deschiderea contului.

Moneybookers nu accepta încarcarea contului propriu din conturile altor persoane!
Ceea ce înseamna ca titularului contului deschis la banca din care se face transferul catre Moneybookers trebuie sa fie aceeasi persoana cu cea care are contul la Moneybookers

2. Prin card de credit/debit


Dacã alegeti sã încãrcati contul cu cardul, atunci Moneybookers va verifica dacã cardul este valid si va retrage o sumã cuprinsã între 1 euro si 2,99 euro.
Puteti verifica pe extrasul de cont suma retrasã. Ulterior, veti putea sã depuneti bani, dar numai dupã ce Moneybookers verifica validitatea cardului.

De asemenea, puteti retrage oricând soldul disponibil din contul dvs. Mergeti la: 'Contul Meu' > 'retrageti bani' si urmati instructiunile.
Se intimpla deseori ca la prima retragere sa nu puteti ridica o suma prea mare, ci numai 5-10 Euro. Cind mergeti la banca sa ridicati aceasta suma, veti primi un cod prin care se confirma faptul ca banii au intrat prin Moneybookers. Uneori se mai poate cere si o copie dupa actul de identitate sau dupa o factura de utilitati. Acestea se vor trimite prin e-mail sau fax.
Toate acestea sunt cerute pentru a se evita spalarile de bani.
Retragerile se pot face si direct pe un card de tip Visa Electron.

Se pot verifica tranzactiile anterioare (de unde ati primit bani, sau unde ati trimis) accesând sectiunea: "Istoric".

Daca nu va descurcati puteti trimite un e-mail la adresele info@moneybookers.ro sau service@moneybookers.com si vetii primi asistenta online
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri