AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
E-commerce»  Plati online»  Epayment

Soluţia ePayment  

(http://www.epayment.ro) este oferită de GECAD ePayment Internaţional.

ePayment integrează toate instrumentele necesare pentru un comerţ electronic performant, de la suport pentru implementarea soluţiei, verificare şi filtrare comenzi, administrare comenzi, notificări de plată, asistenţă tehnică non-stop pentru cumpărători, pe teme legate de plăţi online, administrarea de campanii promoţionale, rapoarte detaliate de vanzări sau alte servicii ce adauga plus-valoare magazinelor virtuale.                 

Soluţia de plată include plata cu card bancar în sistem 3D Secure (Verified by VISA şi MasterCard SecureCode), plata prin virament, prin ramburs şi microplăţi SMS, comerciantul web putand decide orice combinaţie între acestea pentru a-şi încasa contravaloarea produselor livrate sau a serviciilor prestate către cumpărătorul web. Standard, sunt asigurate filtre antifraudă dezvoltate de către ePayment. În plus, exista multiple opţiuni de suport al întregului lanţ de vanzare online, plecand de la dezvoltarea, găzduirea sau colocarea unui magazin virtual şi terminand cu rapoarte de vanzare online sau implementarea de promoţii, cross-selling, tichete de discount şi transport.

GeCAD ePayment foloseste aprox. 800 de instrumente pentru identificarea tentativelor de frauda, iar securitatea se realizeaza pe doua niveluri: unul automat şi altul manual. Prin nivelul automat, fiecare comanda primeste un punctaj in funcţie de criterii prestabilite. Dar acestea sunt verificate şi manual de către o echipa de 8 specialisti, intrucat modulele automate nu sunt intotdeauna “bullet-proof”. Avantajul major al unui integrator consta in faptul ca poate urmări usor tentativele de frauda.

Tehnologia dezvoltată de către GECAD ePayment asigură securitatea tranzacţiilor online - atat pentru vanzător cat şi pentru cumpărătorul web - confidenţialitatea, autenticitatea, non-repudierea şi nu în ultimul rand, disponibilitatea stand la baza comerţului electronic.

GECAD ePayment a dezvoltat următoarele soluţii de plată:
(vezi http://www.epayment.ro/plăţi-online/plata-produse.php)Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri