AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
E-commerce»  Plati online»  Oferta bancilor»  Oferta BCR

Oferta BCR


Descrierea serviciului

Serviciul 3-D Secure pune la dispoziţia dvs. un standard de securitate a tranzacţiilor e-commerce care inglobeaza tehnologii de ultima ora in acest domeniu, reducand sansele de frauda pe Internet. Inrolarea pentru acest serviciu necesita furnizarea on-line a datelor dvs. personale care vor fi folosite ulterior pentru confirmarea identitatii dvs. in timpul efectuarii tranzacţiilor e-commerce. Informaţiile furnizate nu vor fi dezvăluite comercianţilor de pe Internet, sub nici o formă.

Obligaţii ce decurg din inrolare

Prin inrolarea pentru acest serviciu:
(a) autorizaţi BCR să reţină datele dvs. personale şi informaţii despre cardurile detinute şi să le foloseasca in conformitate cu prevederile prezentelor Reguli şi conditii de utilizare şi ale legislatiei in vigoare.
(b) certificati acuratetea şi veridicitatea datelor oferite şi asigurati BCR ca veţi informa cu promptitudine despre orice modificare a acestora; in cazul in care se dovedeste ca datele personale sunt false, inexacte, neactualizate sau incomplete BCR işi rezervă dreptul de a suspenda in orice moment accesul dvs. la acest serviciu.

 Inrolarea

(a) Pentru utilizarea serviciului 3-D Secure BCR trebuie să furnizati anumite informaţii care vor permite verificarea identitatii dvs. cu datele existente in bazele noastre de date, pentru a determina ca sunteti detinatorul real al contului din care doriti să efectuati plăţile pentru tranzacţii de e-commerce.
(b) BCR işi rezervă dreptul de a vă refuza inrolarea pentru acest serviciu dacă nu furnizati informaţiile necesare pentru verificarea identitatii dvs. De asemenea, garantati ca informaţiile furnizate sunt corecte şi adevarate şi ca aveţi dreptul de a utiliza cardurile pe care le veţi inrola in acest serviciu.
(c) Pentru utilizarea serviciului 3-D Secure trebuie să aveţi abilitatea de a accesă Internet-ul, să plăţiti taxele asociate acestui acces şi să deţineţi echipamentul necesar.

Mai multe detalii găsiţi la adresa:
http://www.bcr.ro
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri