AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
E-commerce»  Magazine online»  Optiuni de plata

Cum sa mariti numarul vanzarilor prin oferirea mai multor modalitati de plata

 

 

Una dintre multele intrebari pe care si le pun cei care doresc sa inceapa o afacere pe internet este Cum primesc plati de la clientii de pe internet?. Acest lucru pare pentru multi o mare problema.

 

Realitatea este ca daca vrei ca afacerea ta sa aiba succes, atunci trebuie sa oferi diverse cai prin care clientii sa poata plati.

 

Cartile de credit sunt cel mai important mod prin care se pot plati produsele pe internet si nicio afacere nu poate supravietui fara. Vestea buna este ca acestea reprezinta cel mai usor mod de plata si ca setarea paginii in acest sens nu dureaza mult, iar eu a voi arata cum sa faceti asta in mai putin de 24 de ore. Totusi, doar pentru ca unul dintre cele mai populare de plata pentru bunuri si servicii on line il reprezinta cartile de credit nu inseamna ca trebuie inlaturate si alte posibilitati traditionale de plata, precum: plata prin transfer bancar sau prin mandat postal. Totul consta in a le oferi clientilor posibilitatea alegerii.

 

Afacerile pe internet care nu ofera si aceste alternative de plata dau cu piciorul la milioane de consumatori care nu au o carte de credit sau sunt prea speriati sa ofere informatii legate de ea. Adevarul este ca trebuie sa acceptati orice forma de plata atunci cand vine vorba de afacerile pe internet. Trebuie sa le facilitati clientilor accesul la produsul dumneavoastra. Utilizatorii de internet sunt nerabdatori atunci cand vine vorba de accesul la informatie, produse si servicii.

 

Acceptul platii cu cartea de credit va da afacerii dumneavoastra mai multa credibilitate, va va permite sa atrageti un profit mai mare din partea clientilor mai impulsivi.

 

PayPal va poate deasemenea creste numarul clientilor si al profitului. In ciuda paginilor securizate multi clienti se sperie cand vine vorba sa ofere informatii personale, in special cand vine vorba de cartile de credit. Cu totii ne simtim confortabil cand dialogam fata in fata cu o persoana. Nu este rau daca le puteti oferi clientilor aceasta posibilitate macar la telefon, plus ca prin aceasta posibilitate puteti sa-i convingeti pe clienti ca produsul merita sa fie cumparat.

 

Daca nu oferiti posibilitatea de plata direct de pe card, atunci pierdeti un profit foarte mare. 90 % din vanzarile pe internet se fac prin acest sistem. Le veti usura astfel clientilor munca si va veti mari profitul.

 

In concluzie, nu trebuie sa oferiti toate posibilitatile existente, dar trebuie sa oferiti cat mai multe, daca vreti sa fiti privit ca un om de afaceri de succes.
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri