AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
E-commerce»  Magazine online»  Exemple

Exemplu de sit 

Pe situl www.terapii-naturiste.com am implementat soluţia de plată online oferită de GeCAD ePayment  http://www.epayment.ro 

Pentru a cumpăra online produsele trebuie urmaţi 3 pasi: 

  1. Selectati produsul pe care doriti şi îl introduceti in cosul de cumpărături (atenţie! nu uitati să vă logati!)
  2. Optati pentru Transport curier la domiciliu (plata se vă face on-line prin intermediul serviciului ePayment)
  3. Introduceti datele dvs. personale. 

Aceste informaţii sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate de către dvs. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti.

Informaţiile personale nu sunt transferate către alte terţe părţi. Aveţi grija să completati formularul corect şi să indicati persoanele la care se va face facturarea şi livrarea. Adresă de email are o importanţă extremă deoarece informaţiile legate de comandă şi produsele comandate vor fi transmise via email. O adresă de email incorecta încetineste intregul proces de comanda a produsului.

Mai mult de atat, furnizorul şi ePayment nu vor putea să vă contacteze şi să vă informeze asupra stării comenzii dumneavoastra.

Dacă adresa de livrare nu este aceeaşi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarşitul formularului.
Alegeti metoda dorita de plată şi confirmati datele alegand "Pasul următor".
 

1. Introduceti datele despre credit/debit card

Dacă ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastra. Pentru plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de aceste organizatii care asigura tranzacţiilor online acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa şi MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic.

Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor şi se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licenţă Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit şi cele electronice Maestro şi Visa Electron. Sunt acceptate şi cardurile virtuale emise de aceste organizaţii. Dacă tranzacţia prin card a fost reuşită, următorul ecran vă multumeste pentru comandă şi vă ofera informaţiile relevante pentru comandă. Aceste informaţii le veţi primi de asemenea prin email. 

2. Politica de securitate


Produsele sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plăţi online oferite de ePayment. Riscurile asociate unei plăţi online sunt: 

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii să intre in posesia unor terte părţi şi să fie abuziv folosite – ePayment garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.

• Datele dvs. în cazul plăţilor prin card bancar – număr de card, data expirarii, etc. – să intre in posesia unor terte părţi şi să fie abuziv folosite. In cazul sistemului 3D Secure aplicat de către ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz.
In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de către o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacţiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzacţiile de la ATM.

 
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri