AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
»  »  »  »  »  »  »  »  CD-ul Proiectare web»  Recomandari

Recomandari primite de la utilizatorii
CD-ului "Proiectarea paginilor web"

 "Gasesc cu adevarat cele doua lucrari, Cartea si CD-ul despre "Proiectarea paginilor web" ca fiind lucrari de pionierat in aceasta a doua alfabetizare a noastra .
Ambele sunt matematic sisematizate, clare, logice, vaste si prezentate intr-o maniera atragatoare si accesibila.Ele ne arata de fapt, capacitatea, valoarea, daruirea si pasiunea d-stra. CD-ul este un adevarat REGAL in domeniu; abunda vastitatea dar si rigoarea este la mare pret. In acest viitor virtual, lipsa acestui material cu atata masura prezentat este o adevarata pierdere."

Profesor Alina Nadejde, Bacau
nadina@ambra.ro      " Realizarea CD-ului "Proiectarea paginilor web" reprezinta o initiativa laudabila, deoarece contribuie la dezvoltarea cunostintelor in domeniul realizarii documentelor html, a modului de proiectare, realizare si promovare a unui sit web.
Continutul CD-ului este bogat si divers dar axat pe tema in cauza.
In prima parte sunt prezentate carti electronice, acest lucru va familiariza cu siguranta pe multi utilizatori cu acest mod de acumulare a cunostintelor. Nu poti cunoaste facilitatile oferite de acest mod de transmitere a cunostintelor decat daca citesti si rasfoiesti cat mai multe carti electronice. Poate ca in urma luarii contactului cu acest mod de a scrie carti apare si dorinta de a te exprima in acest mod...
In partea a doua sunt prezentate o serie de aplicatii si utilitare care te ajuta la realizarea de carti electronice, realizarea graficii pentru carti electronice si sit-uri web, comert electronic, afaceri online si altele.
In partea a treia se ofera o bogata colectie de elemente grafice foarte utile in realizarea unei carti sau sit web, mai ales incepatorilor.
Cartea si CD-ul "Proiectarea paginilor web" au contribuit la lamurirea multor lucruri pentru realizarea site-ului liceului la care lucrez. De asemenea am inceput lucrul la un manual de fizica in format e-book.
Recomand cu caldura achizitia acestui produs, fiind convins ca orice fan al calculatorului (incepator sau avansat) va gasi ceva util si interesant.

Profesor Aliodor Dragan, Grupul Scolar "Atanasie Marienescu" Lipova, jud.Arad
Email: lam@k.ro


  " Numele meu este Sorin Dorobat si sunt autorul site-urilor www.plaja.ro si www.cazari.ro .
Atunci cand am inceput sa studiez posibilitatile de a realiza un un site, am rasfoit multe pagini de Internet in cautarea informatiilor necesare pentru o persoana care nu avea nici cea mai mica idee despre cum se fac paginile web.
In acest mod, am descoperit cartea Dlui. Dan Paunescu "Proiectarea paginilor web". Aceasta carte a devenit primul meu manual pentru realizarea unui site si promovarea afacerii mele online.
Pot spune ca primul meu site a avut un succes neasteptat in sezonul turistic trecut, avand un numar record de vizitatori pentru site-urile de profil. Un articol amplu despre el a aparut in editia din 13 August 2002 a "Ziarului Financiar".
Recent am achizitionat si CD-ul continand diverse resurse utile pentru webmasteri. Recomand acest CD tuturor acelora care incep sau au inceput deja sa aiba o prezenta activa pe Internet. "

Sorin Dorobat, Constanta
Webmaster: www.plaja.ro si www.cazari.ro ; Email: estconcept@hotmail.com


  " Am citit cartea "Proiectarea paginilor web" si am gasit in ea tot ce ma interesa pentru a incepe o afacere pe Inernet.
Am cautat si alte articole on-line, dar nu au fost complete, sau nu raspundeau nevoilor si nelamuririlor mele.
Consider ca este o lucrare deosebit de completa, la indemana oricui, pe un limbaj nesofisticat, astfel incat oricine doreste informatii utile si la obiect despre o afacere pe Internet, le poate obtine usor si exact din aceasta lucrare.
Am primit si CD-ul, care contine foarte multe informatii, din mai multe domenii, tot atat de interesante si de complete.
Consider ca munca depusa a aratat valoarea dumneavoastra, iar continutul este foarte bogat in informatii utile persoanelor mai putin initiate (si nu numai) in navigarea si realizarea unor site-uri pe Internet. Eu personal, daca aveam acces la aceste informatii mai devreme, scuteam foarte mult timp, deoarece aici le-am gasit structurate bine, la obiect, pe capitole de interes, fara infrumusetari sau cuvinte de prisos.
De asemenea pe acest CD am gasit link-uri catre site-uri diverse, in functie de interesul fiecaruia, foarte bine structurate. Consider ca acest CD este un adevarat succes in domeniu, pentru care doresc sa va felicit cu sinceritate!"

Iuliana Doltu, Bucuresti
Webmaster: www.zezeanu.com ; Email: webmaster@zezeanu.com


    " Despre cartea "Proiectarea paginilor web", va pot spune ca am lecturat-o cu placere. O consider o achizitie de mare valoare, atat din punct de vedere academic dar in special din punct de vedere practic.
Nu am realizat inca propriul sit, dar ma provoaca ideea unei asemenea realizari. Mai ales ca am cumparat si CD-ul dvs., pe care am gasit o multime de documentatii si programe care ma vor ajuta sa il realizez mai repede si mai usor."

Eugen Posteuca, Tecuci
e.posteuc@apollo.romtelecom.ro


    "Va felicit pentru efortul depus pentru realizarea CD-ului cu carti electronice si materiale pentru Internet si e-business.
"Proiectarea paginilor web" este o lucrare de exceptie, ca si celelalte materiale sintetizate in bonusuri. Raportul calitate-pret confera CD-ului (datorita multitudinii de informatii inserate) un calificativ demn de invidiat - EXCELENT !!! "


Iuliu Becze, Bucuresti

    "Datorita faptului ca mi-am facut un site la http://rhp.ro/djmikem, am fost nevoit sa stau mult mai mult pe internet, si am cautat cu disperare ceva care sa ma ajute sa mi-l perfectionez.
Iata ca am dat de aceasta oferta, "Proiectarea paginilor web", care mi-a intrecut orice asteptari. Si nu o spun ca sa o laud, ci ca sa stie oricine, ca rar se poate intalni o asa oferta, la un pret asa de mic, (eu zic ca este chiar simbolic). Pe langa cele care imi doream, am fost foarte placut impresionat de materialele, care le are ca bonus.
Sunt o adevarata comoara, pe care niciodata nu credeam sa o am. In primul rand sunt oferite acele metode si cure naturiste, care sunt extraordinare, si care nici nu se prea gasesc pe piata noastra, decat ori foarte greu, ori deloc.
Oricum aceasta oferta isi merita mai mult decat pe deplin, efortul de a fi realizata care trebue sa recunoastem nu este deloc usor.
FELICIT DIN TOATA INIMA PE CEL CARE A REALIZAT-O SI II UREZ NUMAI SUCCESE SI PE MAI DEPARTE."

Mucalau Mihai, Lapusta, Valcea
djmikem@hotmail.com


    "La inceput cand am vazut oferta pe internet nu eram sigur daca ma intereseaza sau nu, avand in vedere ca lucrez pe calculator de aproximativ un an. Ceva m-a indemnat sa cumpar acest cd si mi-a fost de mare ajutor.
Acum lucrez la propriul meu site si nu imi vine sa cred ca pot face acest lucru. Am investit putini bani in comparatie cu ceea ce contine cd-ul si ma bucur nespus de mult ca am gasit oferta pe internet. Il recomand tuturor acelora care vor sa isi construiasca un site, atat debutantilor cat si celor cu experienta."

LIVIU-COSMIN BARBULESCU, Draganesti-Olt
iricos2001@yahoo.com


   "Am cumparat CD-ul "Proiectarea paginilor web" si sunt foarte multumit.
Contine multe programe care ma ajuta sa realizez foarte bine pagini web, intr-un cuvant este un CD foarte bine pus la punct si totusi la un pret atat de mic !!! "

Dumitrache Grazziani, Brasov
gratzi_maria@yahoo.com


    "In lumea fascinanta a Internetului am descoperit cartea "Proiectarea paginilor web". Ea poate constitui punctul de plecare in activitatea de realizare a unui sit web pentru incepatorii in domeniu, oferind, de asemenea, elemente utile si pentru profesionisti.
Structurata simplu, logic, concis, cartea ofera o cantitate impresionanta de informatii despre proiectarea, publicarea si promovarea unui sit web. CD-ul contine, de asemenea, o multime de informatii si resurse prezentate intr-un mod interesant si atragator.
Va multumesc pentru efortul de a-mi oferi toate acestea in doar 700 Mb si intr-o singura carte, in limba romana, la un pret mai mult decat rezonabil."

Roxana Petrescu, Bucuresti
roxana_m_petrescu@yahoo.com


    "Cartea si CD-ul "Proiectarea paginilor web" sunt recomandate tuturor acelora care sunt hotarati sa realizeze ceva cu ajutorul webdesignului (de la incepatori... chiar si pana la avansati - si pentru acestia avand cate o informatie care nu trebuie data la o parte).
Informatia este bine structurata, pentru fiecare subiect facandu-se tot posibilul de a insera cate o mica documentatie, ceea ce mie mi se pare un lucru foarte interesant.
Pe CD gasesti o multime de unelte... incepand de la informatii, tutoriale, cursuri pana la aplicatiile software care ajuta web-designerul"

Bogdan Negulescu, Targoviste
systemsro@yahoo.com

Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri