AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
»  »  »  »  »  »  »  »  CD-ul Calculatoare si Internet»  Recomandari

Recomandari primite de la utilizatorii CD-ului
"Calculatoare si Internet"


     "CD-ul este o adevarata valoare, merita cel putin 1.000.000 lei.
Ganditi-va ca numai pentru a cauta si descarca de pe Internet toate acele programe si materiale, cineva cheltuieste mult efort si timp. Pe CD totul este sistematizat si prezentat intr-o forma clara si logica, este usor accesibil chiar si pentru un incepator. Felicitari din tot sufletul, apreciez enorm realizarile dvs. Sunt mereu avida de noi informatii, asa ca daca veti mai avea astfel de oferte, nu ezitati sa mi le trimiteti".

Dr. Teodora Coman, Bucuresti
theacoman@yahoo.it


     "In ceea ce priveste CD-ul pe care l-am cumparat de la dvs. am doar cuvinte de lauda. Informatiile si programele pe care le-ati inclus sunt foarte folositoare. Abordarea este pragmatica ca si in cazul cartii. De aceea, recomand cartea si CD-ul tuturor celor care folosesc Internetul si in special acelora care abordeaza sfera afacerilor.

Pot gasi multe informatii, pentru care ar pierde foarte mult timp si bani (in cazul unei conexiuni dial-up) daca ar trebui sa le caute ei insisi".

Eduard Bratu, Focsani
eduardbratu@hotmail.com


"Materialul cuprins pe Cd este deosebit de interesant,captivant si in egală măsură util.
Citind articolele apărute pe www.afaceri.net si a continutului Cd-ului îti dai seama de munca imensă de documentare ce se ascunde în spate pentru a ne pune la dispozitie,nouă celor interesati de cunoastere,un material bogat si deosebit de atractiv.Nu pot decât să mulțumesc,încă o dată, lui Dan Paunescu pentru ca a avut initiativa realizării acestui curs pe CD si colaboratorilor lui.
Felicitări!"

Medelet Florin, Timisoara
medeletf@saratoga.ro


  "Materialele de pe CD sunt interesante si utile pentru toti cei care vor sa-si faca o idee despre ceea ce inseamna webdesign, dar mai ales celor care vor sa incerce placerea construirii unui sit web. Informatiile sunt bine structurate si alese cu grija. Ca sugestie, as vrea vrea sa va propun includerea pe CD a unui sit (cu toata structura de directoare si fisiere) pe care cei ce doresc, sa-l aiba ca model".

Marius Ceobanu, Comanesti
maru@go.ro


    " Am gasit ceea ce cautam? A trecut ceva timp de cand incerc sa prind un manuscris electronic cu continut atat de logic, documentat, usor de inteles si pus in fapt. Acum deja astept urmatoarea destainuire virtuala, pe care nu numai curiozitatea ma ispiteste dar si dorinta de a cunoaste ceva nou. Stimate domn Dan Paunescu, incearca si mareste pasul sa apuc si eu urmatorul deznodamant electronic pentru computere, internet si sufletul meu.
Cred ca oricine isi doreste sa cumpere "e-book-ul", asa ca nu-ti fac reclama dar iti doresc la cat mai multe link-uri pe site-ul tau.
Un "tanar" in varsta care tine aproape."

Ioan Danut, Bucuresti,
danichi@pcnet.ro


    "Cartea este de un real folos celor care vor sa-si faca o pagina web cu resurse proprii. Ea demonstreaza ca o pagina web poate fi facuta de oricine, fara cunostiinte deosebite.
Ceea ce am apreciat eu este faptul ca nu prezinta informatii despre limbajul HTML, despre care gasiti suficiente pagini gratuite pe Internet , ci propune o trecere etapizata prin cele 3 segmente esentiale ale crearii unui site web : Proiectare, Publicare, Promovare, care sa usureze misiunea si sa dea raspunsurile la unele intrebari de care inevitabil te vei lovi. "

Bogdan Manolea, primulpas@home.ro
Internet pentru incepatori - http://primulpas.tripod.com


   " Web-ul astazi , ca si cel de ieri si cel de maine se afla intr-o continua transformare si metamorfoza care pe cei mai multi fie ii lasa rece fie ii ameteste si ii descurajaza in incercarea de a intelege mai mult.
Exista insa si o minoritate care fie din curiozitate, fie din interes financiar sau alte interese, doreste sa cunoasca mai mult si vor sa stie ce se intampla in spatele cortinei. Pentru acestia, cartea "Proiectarea paginilor web" este o introducere foarte abordabila si bine structurata in diversele aspecte ce tin de dezvoltarea unui site web, pornind de la proiectare, implementare si promovare.
Desi pe web exista din abundenta resurse legate de aceste aspecte, dupa cunostinta mea nu mai exista o carte cu o asemenea abordare publicata in limba romana. "

Gigel Chiazna, Craiova,
Webmaster: AnticariatOnline.com ; Email: chiazna@anticariatonline.com


    " Cred ca a sosit si in Romania vremea sa putem spune ca o firma nu exista daca nu are o prezentare pe Internet. Cartea "Proiectarea paginilor web" apare chiar la timp pentru a ne pune la dispozitie un instrument deosebit de util in actiunea de promovare pe Internet a unei afaceri . "

Profesor universitar Dr. Ing. Fetcu Dumitru, Brasov
Webmaster: www.transterm.ro ; Email: office@transterm.ro


"Am comandat cartea si CD "Proiectarea paginilor web" si am fost placut impresionat de continutul bogat de informatii cu un limbaj la indemina oricui.
CD contine foarte multe informatii din mai multe domenii si consider ca ar fi de folos oricarui fan al calculatorului.
Va felicit pentru aceasta impresionanta lucrare si va multumesc pentru accesul la aceste informatii.

Nicu Velicu - Arad
nicuvelicu@rdslink.ro


  "Cartea electronica "Proiectarea paginilor web" reprezinta o premiera in spatiul virtual romanesc. Ofera intr-un mod simplu , pe intelesul tuturor , o serie de informatii esentiale in procesul de realizare al unui sit web. In plus , ofera foarte multe legaturi utile catre diverse alte situri si carti electronice. In acest mod nu am mai fost nevoit sa navighez pe Internet in cautarea unor resurse si informatii de care aveam nevoie. In concluzie , consider ca aceasta carte trebuie citita de catre toate persoanele care sunt interesate de Internet, in general, si webdesign , in special . "

Adrian Marcu, Bucuresti
Webmaster: www.calafat.ro , Email: adrian_marcu@hotmail.com


"Pot sa va spun ca m-ati facut de-a dreptul fericita cu aceste cursuri, avind posibilitate sa invat cu usurinta niste lucruri care mi se pareau imposibile. Curind voi incerca sa imi fac si o pagina web dupa cursul care il oferiti.
Numai o minte deosebit de inteligenta poate sa simplifice lucrurile intr-o forma atit de clara. "

Ioana Leonda, Vernon, USA
cil2@msn.com
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri