AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Comanda»  Cartea Afaceri pe Internet»  Introducerea cartii

Cartea
"Afaceri pe Internet–
Ghidul succesului online"  

 

Introducere

Iniţierea si dezvoltarea unei afaceri pe Internet, la fel ca în cazul unei afaceri clasice, implică un proces îndelungat. Ca în orice astfel de proces, sunt cateva etape, caţiva paşi de parcurs.Afaceri pe Internet - Ghidul succesului online

Evident că primul pas este întotdeauna cel mai greu.
Dar, dacă sunteţi cu adevărat interesat să începeţi o afacere online, trebuie să începeţi… astăzi.  Chiar acum!

Nu lăsaţi pe
maine sau pe săptămana viitoare!

Nu încercaţi să găsiţi scuze de genul: “Nu am timp” , “Nu am bani” sau “Nu mă pricep” pentru că astfel veţi pierde multe oportunităţi.

Important este să treceţi la acţiune chiar daca nu aveţi toate datele necesare.
Pentru că, daca nu faceţi NIMIC atunci este foarte clar că nu veţi castiga NIMIC!

În plus, as vrea sa va mai spun ca in afaceri, un start greşit este mai bun decat statul pe loc. O dată ce “v-aţi pus în mişcare”, adică aţi demarat afacerea, puteţi să învăţaţi pe parcurs, să corectaţi eventualele greşeli, sa rafinaţi sau chiar să schimbati strategia afacerii respective.
În fiecare zi veţi da peste un nou obstacol. Dacă îl depasiti, în ziua sau săptămana viitoare va apare altul. Poate să fie unul mic sau poate fi unul mai mare. Dar, dacă aţi depăşit un astfel de obstacol, atunci veţi putea trece cu uşurinţă peste barierele mentale de genul “Nu pot să fac acest lucru” sau “Nu am cunoştinţele necesare”.
Veţi realiza că … PUTEŢI să faceţi acel lucru.

Drumul spre succes nu este întotdeauna drept şi fără greutăţi. Însă, după ce ati trecut peste ele, veti căpăta o încredere mult mai mare în propria persoană si veti descoperi ca ţinta finală va fi din ce in ce mai apropiată.
Toţi cei care au reuşit în afaceri au considerat că au de îndeplinit o anumită misiune. Din această cauză, nu au lăsat pe nimeni să-i distragă sau să-i împiedice să finalizeze misiunea lor.
Dacă nu au ştiut cum să facă un lucru, au invatat!

Daca nu au ştiut să utilizeze un program sau nu s-au descurcat într-o anumită situaţie, au invatat!
Au continuat să se autoeduce, au căutat să utilizeze la maxim toate resursele pe care le-au avut la dispoziţie, au descoperit noi căi pentru a merge mai departe.
Au încercat, prin toate mijloacele legale, sau la limita legii, să-şi atingă ţinta propusă.

Iar această ţintă reprezintă de fapt SUCCESUL.
Succesul financiar, succesul in cariera, succesul personal sunt lucruri către care se îndreaptă dorinţele şi aspiraţiile tuturor oamenilor.

Inainte de a vă apuca de o afacere online puneţi-vă întrebarea dacă doriţi cu adevărat să faceţi acest lucru. De fapt, dacă stau bine şi mă gandesc, o afacere online nu este chiar pentru toată lumea.

Pentru a avea succes într-o afacere online este nevoie de o combinaţie de factori: dorinţa de succes, motivaţie, dedicare, organizarea timpului şi a efortului, creativitate etc. De aceea, consider un lucru înţelept să vă faceţi o autoevaluare inainte de a merge mai departe.

Sunt unele persoane care doresc  sa aibă un şef care să le spună ce au de făcut, şi nu vor să-şi asume responsabilităţile pe care le implică o afacere proprie. Le place rutina si un program zilnic, binestabilit, de 8 ore si weekendul liber (în cazul în care nu fac ore suplimentare).

Este adevărat, există o anumită doză de risc si chiar de sacrificiu dacă veţi dori să începeţi o afacere online. Dar, acest lucru este perfect valabil şi în afacerile clasice.

Pe de altă parte, gandiţi-vă că indiferent de locul de muncă pe care-l aveţi, intr-o economie de piaţă nu vă garantează nimeni că veţi ieşi la pensie de acolo. Acesta este un risc asumat… De asemenea, nu vi se pare că trezirea în fiecare dimineaţă ca să mergeţi la serviciu reprezintă totuşi un sacrificiu? ;)
Pentru inceput, nici nu este nevoie să vă daţi demisia.
De fapt, nu recomand nimănui să facă acest pas. În timp însă, o dată ce venitul din afacerile online va depăşi cu mult salariul, puteţi lua in calcul şi această opţiune.

Şi încă ceva.

În lumea reală nu este loc pentru experimente. Nu puteţi crea şi dezvolta o afacere fără a avea un capital iniţial. Mai mult, nu puteti dubla, tripla, multiplica veniturile anuale.
Aceste lucruri sunt posibile numai in mediul virtual.

Pe de altă parte, acele scheme de “îmbogăţire rapidă” de care sunt sigur că aţi auzit, nu funcţionează nici în mediul virtual. In mod normal şi legal, nu vă puteţi îmbogăţi peste noapte. În cazul în care căutaţi un sistem care să vă imbogăţească de pe o zi pe alta, trebuie să căutaţi în altă parte… Sau să jucaţi la loterie sau alte jocuri de noroc. Şansele să vă îmbogăţiţi sunt mult mai mari.

Daca veţi căuta pe Internet, veţi găsi foarte multe situri în limbile romană şi engleză, care vă promit că vă vor învăţa să faceţi afaceri online în 7, 10 sau 30 de zile. Eu vă spun, din proprie experienţă, că nu este posibil acest lucru, în acest scurt interval de timp. Trebuie o muncă susţinută, într-o perioadă mare de timp, pentru a obţine rezultate concrete.

Am scris această carte sub forma unui ghid detaliat, care vă va arata exact cum să demaraţi o afacere online. Vă voi dezvălui, pas cu pas, toate etapele pe care trebuie să le parcurgeţi. Tot ce trebuie să faceţi este să urmati paşii pe care i-am făcut eu şi să-i copiati.
Veţi vedea că acestea nu sunt vorbe goale, fără acoperire. Nu am scris poveşti cu care să pierdeţi timpul.
Numai lucruri si date concrete, plus o mulţime de exemple.

In plus, veţi gasi foarte multe trucuri, secrete si stategii care vă vor ajuta să obţineţi succesul online într-un timp cat mai scurt.

Nu sunteţi convins? Gandiţi-vă numai puţin.

Aşa cum vă spuneam, sunt un om obişnuit, nu am calităţi sau îndemanări deosebite. Pana acum caţiva ani nici eu nu credeam că este posibil ca o persoană obişnuită din Romania să facă afaceri pe Internet. Consideram că este nevoie de abilităţi specifice, o dotare tehnică specială şi foarte mulţi bani.
Ei bine  (deocamdata vă rog sa ma credeti pe cuvant, dar voi veni cu argumente pe parcursul acestei cărţi), orice persoană care doreste cu adevarat poate să inceapă o afacere online avand cunoştinţe minime, un calculator şi o mică sumă de bani.
Eu am reuşit să fac acest lucru… Daca acest sistem funcţioneaza pentru mine, de ce nu ar funcţiona la fel de bine si pt. alte persoane, care doresc cu adevărat acest lucru?

La finalul acestui capitol introductiv, vreau să vă spun că întrebarea corectă nu este "Dacă?" se pot face bani pe Internet ci "Cat de mulţi?".

Răspunsul la această întrebare depinde, în întregime, numai de dvs.

Autorul

Dan Paunescu

COPYRIGHT © 2007 , DAN PAUNESCU , TOATE DREPTURILE REZERVATE


Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri